Kasiu, tak jak Marzenka pisała Link do: Slownik in vitro tu sporo dziś poczytałam.. nie do końca wszystko rozumiem, ale już mi się trochę rozjaśniło pod kopułką.. podobał mi sie opis każdego dnia co się dzieje z jajem po pobraniu, o klasyfikacji zarodków - kiedy jakie są szanse no i pare innych, odpuściłam na razie jakieś ciążowe klimaty i diety bo to jeszcze trochę (mam nadzieję później to poczytać) jest tam nawet opis jak wyglądała cała procedura u Aniki (chyba tej naszej) ;P
Na razie trawię to wszystko... na pewno będę jeszcze miała jeszcze mnóstwo pytań... zacznę sobie je notować żeby dobrze się o wszystko popytać jak będzie wizyta..
A tak swoją drogą jak ten czas zapiernicza... zobacz Kath już zaczynasz stymulację!!!!!! ściskam Cię mocno,
resztę babińca oczywiście też )
Na razie trawię to wszystko... na pewno będę jeszcze miała jeszcze mnóstwo pytań... zacznę sobie je notować żeby dobrze się o wszystko popytać jak będzie wizyta..
A tak swoją drogą jak ten czas zapiernicza... zobacz Kath już zaczynasz stymulację!!!!!! ściskam Cię mocno,
resztę babińca oczywiście też )