reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Na leukocyty to nie wiem. U mnie utrzymywało się kompletne wyjałowienie, nawet pałeczki kwasu mlekowego nie chciały się namnażać.

Kath myślę, że szybko antybiotykoterapią zwalczą. Ja mam podobny problem obecnie. Czekam na wyniki wymazu z szyjki ( z racji wielu leukocytów w poprzednim badaniu podstawowym). Ponieważ czekam na wyniki już tydzień, więc na bank wynik dodatni (ujemne dają po 3 dniach). Ale czytałam, że lekkie zmiany się szybko kuruje. A przecież Ty też co chwilę miałaś badania, więc to nie stan masakryczny. Głowa do góry i szybkie info do lekarza o wynikach.
Dziękuję za słowa wsparcia. I jako, że macie 100% rację , że trza wytrwać to ja teraz grzecznie idę odespać poprzednią noc z nadzieją, że rano nie będę już wyglądała jak bańka:)

Beti! Brawo Ty! Teraz już nic Cię nie zatrzyma na drodze do szczęścia ;) :) ;)

Vadera, niby paracetamol bezpieczny w ciąży, ale i tak przechodzi do dzieciątka. Czasami jednak nie ma wyjścia. Ja też miałam w ciąży infekcje dróg moczowych i musiałam zażywać leki. Musiałam wybrać "mniejsze" zło... &&&&& żeby już nic się nie przypelętało do Ceibie :)

Katharina, na leukocyty to chyba tylko antybiotyk pomoże. Szybko zadziała i w terminie ruszysz z działaniami :)

Buziole dla wszystkich: Buraq, Beti, MagdaM33, anika11, nouvelle, Pyreczka, Lazurytka, Kamisia871, lumia, marzen88, ewikewik, vadera, Katharina203, kredka82, magnolia34, M26, stacy, niebajka :******

Był forumowy dzień Beti to jutro dzień Marzen. Potem się zmieni na ważniejsze daty:)
Kath: jak decyzja lekarza?
Lazur: dalej umierasz?

Co do mnie: goopi zawsze ma szczęście. W końcu mam wyniki i... prawidłowa flora bakteryjna, tylko lactobacillus spp. Ja przez nich kiedyś zawału dostanę:/

Lekarz od in vitro z dalekiej kliniki :) mi odpisal ze spokojnie zaczne stymulacje a antybiotyk dostane od mojej gin jak pojde do niej na wizyte w 2dc. Napisal tez ze Jak sie wylecze to niby nie bede musiala powtarzac badania bo oni przed transferem tez czyszcza pochwe...

reklama
Bardzo sie ciesze ze z wynikami u ciebie wszystko dobrze...mam nadzieje ze ja tez sie szybciutko wylecze...

QUOTE="vadera, post: 14152737, member: 164537"]Był forumowy dzień Beti to jutro dzień Marzen. Potem się zmieni na ważniejsze daty:)
Kath: jak decyzja lekarza?
Lazur: dalej umierasz?

Co do mnie: goopi zawsze ma szczęście. W końcu mam wyniki i... prawidłowa flora bakteryjna, tylko lactobacillus spp. Ja przez nich kiedyś zawału dostanę:/[/QUOTE]

Do góry