reklama
niebajka
Fanka BB :)
Dziewczyny wpadam przelotem.
Nie mam czasu nadrabiać zaległości bo wynoszą jakieś 700 postów.
Pamiętam o Was cały czas
Mam nowy telefon, wiec kontakt ze światem będzie bardziej realny, niemniej jednak Sarna skutecznie psuje mi wszelakie plany. Walczymy z problemami skornymi, jestem na kwadrylionowej odkąd starałam się o dziecko diecie. Młoda po pierwszym kontakcie ze sterydem:/ wczoraj wyglądała jak liniejacy wąż. Dziś zmiany zbladly. .. a wg lekarzy powinny już zniknąć :/ walczymy dalej! W końcu z wątku fighterek pochodzimy
Sarna nadal pozostała histeryczka.. czekam aż się to skończy i da mi zyc
Dziękujemy za życzenia!
Kredko jaki prezent chrześnica dostała ?
Ciazowki:*
Staraczki:*
Mamusie:*
Ściskamy!
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Nie mam czasu nadrabiać zaległości bo wynoszą jakieś 700 postów.
Pamiętam o Was cały czas
Mam nowy telefon, wiec kontakt ze światem będzie bardziej realny, niemniej jednak Sarna skutecznie psuje mi wszelakie plany. Walczymy z problemami skornymi, jestem na kwadrylionowej odkąd starałam się o dziecko diecie. Młoda po pierwszym kontakcie ze sterydem:/ wczoraj wyglądała jak liniejacy wąż. Dziś zmiany zbladly. .. a wg lekarzy powinny już zniknąć :/ walczymy dalej! W końcu z wątku fighterek pochodzimy
Sarna nadal pozostała histeryczka.. czekam aż się to skończy i da mi zyc
Dziękujemy za życzenia!
Kredko jaki prezent chrześnica dostała ?
Ciazowki:*
Staraczki:*
Mamusie:*
Ściskamy!
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny pomocy.... kurczę mam dziś jakiś dziwny dzień, najpierw wyszłam z domu rano w bluzce na lewą stronę z metką jak byk na wierzchu, potem zapomniałam zapłacić dentyście za wizytę, potem wycięłam jeszcze jeden numer na poczcie i na koniec najgorsze co zapomniałam wziąć przed wyjściem do pracy drugiej tabletki clo. Myślicie, że mogę wziąć wieczorem dwie tabletki??
Nou według mnie tak ale dla pewności do dr zadzwoń
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: