reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Nou: Ech, nie jestem lekarzem. Chciałabym po prostu, żebyś znalazła jakiś złoty środek, jakiś konkretny problem do obejścia bo wiem, jak boli comiesięczne rozczarowanie:( I zdecydowanie trzymam kciuki, abyś nie musiała czekać tak długo jak ja.

reklama
Nou a bylaby mozliwosc zbadania jajeczka? Robia biopsje ale nie wiem szczegolow.. a kariotypy mieliscie badane?

Hej Kredko, jeśli chodzi o te kariotypy to tego nie robiliśmy akurat, ale tylko dlatego, że gin powiedział że na razie nie ma wskazań. Kobiety najczęściej kieruje się na nie dopiero po poronieniu tak na dobrą sprawę. Jeśli chodzi o jajo to nie wiem czy robią biopsję i czy można to jakoś zbadać.
Vadera wiem, że chcesz dobrze i uwierz, że ja też chciałaby mieć jeden konkretny problem, który mogłabym rozwiązać. Niestety tak nie jest i rzeczywiście bezsilność zaczyna mnie wykańczać. A każdy kolejny miesiąc niepowodzeń wpędza mnie w jeszcze większy smutek... :(
Generalnie teraz zaczęłam brać ten koenzym q10 jeszcze po za kwasem foliowym, wit. B, ovarinem, jutro clo i w niedzielę monitoring. Pewnie za tydzień gdzieś koło wtorku może czwartku zrobimy 3 podejście. Mój M też bierze kwas foliowy, pije witaminę C, też ten koenzym q10, pijemy olej lniany.... może tym razem się uda, może chłopaki się coś podkręcą... a jak nie to rozmawialiśmy, że chyba będziemy próbować do 6 iui, a jak się nie uda to odpuścimy.... :(

Beti kurcze, przyleciałam tu bo miałaś dziś robić i chciałam ci dać znak że myślę... teraz też myślę, tulę... bardzo mi przykro.

nouvelle czyli sa badania których nie robiliście chociażby kariotypy. a robiłaś komórki NK, a mąż robił przeciwciała przeciwplemnikowe, detekcje plemników?
pytasz o koenzym, ja brałam przed którymś podejściem do ivf, ale pamietaj , że to nie zadziała tak o. musisz brać przynajmniej 3 mce, żeby organizm się nasycił.
bardzo Ci życzę żeby tym razem się udało.

Madziu, M26 jak się czujecie??

marzen dzięki, ja czuję się dobrze. dużo śpię i jem, przybieram na wadze. i tak żyję od wizyty do wizyty. muszę przyznać, że jest to stresujące

udanego dnia:-) :)

reklama
Do góry