reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Lumio, podoba mi się twój plan. Luzackie podejście to teź część sukcesu. Tym bardziej, że ty masz pęchole wariaty a emek sprytną armię. Wesele i te sprawy...spontan...i bach...naturals ;) później tylko obstawsz się lekami i nudne 9 miesięcy cię czeka ;p &&&&&&&& podwójne :) ;)

Dobrze piszecie dziewczyny... w sprawach ivf to my powinnyśmy mieć głos a nie ktoś kto się na tym nie zna. Oni niech się zajmą bezrobociem, to wtedy 500+ nie będzie potrzebne. Poza tym dali 500, a juź planują opłatę audiowzualną, podatek od hipermarketów, za chwilę jeszcze coś i ta kwota rozejdzie się i dzieci dalej nic nie dostaną...ehhh... a oni będą dumni ze wzrostu gospodarczego.

reklama
A co do luzowania majt to jestem za:-) w sumie to moje zluzowalam ostatnio i temat odpuszczony do jesieni ale teraz wiem ze nie mozna sie dac zatracic i mimo goniacego czasu trzdba czassm zrobic przerwe

Ewik ale co ksiadz ma do powiedzenia??? No sorry...

A kto powiedział, że ja w ogóle księży słucham? Czy ja im się do historii kościelnych wtrącam? W necie moge ich obsmarować gdzie chce i jak chcę a tego nie robię. Więc ich głos też mnie nie interesuje w moich sprawach.

Kamisia ściskam Cię, ciepło o Tobie, o Was myślę. To taki czas, nic nie poradzisz, sama wiesz... Swoje trzeba przepłakać, wyjścia nie ma.

Kamisiu juz Ci kiedys pisalam zeby nie dusic w sobie wiec jak masz ochote plakac to po prostu placz i wyrzuc zal!!!
Jestes wspaniala i dzielna kobitka i wiesz ze los sie odmieni!!!

reklama
Do góry