reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Lumio, podoba mi się twój plan. Luzackie podejście to teź część sukcesu. Tym bardziej, że ty masz pęchole wariaty a emek sprytną armię. Wesele i te sprawy...spontan...i bach...naturals ;) później tylko obstawsz się lekami i nudne 9 miesięcy cię czeka ;p &&&&&&&& podwójne :) ;)

Dobrze piszecie dziewczyny... w sprawach ivf to my powinnyśmy mieć głos a nie ktoś kto się na tym nie zna. Oni niech się zajmą bezrobociem, to wtedy 500+ nie będzie potrzebne. Poza tym dali 500, a juź planują opłatę audiowzualną, podatek od hipermarketów, za chwilę jeszcze coś i ta kwota rozejdzie się i dzieci dalej nic nie dostaną...ehhh... a oni będą dumni ze wzrostu gospodarczego.

reklama
A co do luzowania majt to jestem za:-) w sumie to moje zluzowalam ostatnio i temat odpuszczony do jesieni ale teraz wiem ze nie mozna sie dac zatracic i mimo goniacego czasu trzdba czassm zrobic przerwe

Ewik ale co ksiadz ma do powiedzenia??? No sorry...

A kto powiedział, że ja w ogóle księży słucham? Czy ja im się do historii kościelnych wtrącam? W necie moge ich obsmarować gdzie chce i jak chcę a tego nie robię. Więc ich głos też mnie nie interesuje w moich sprawach.

Kamisia ściskam Cię, ciepło o Tobie, o Was myślę. To taki czas, nic nie poradzisz, sama wiesz... Swoje trzeba przepłakać, wyjścia nie ma.

Kamisiu juz Ci kiedys pisalam zeby nie dusic w sobie wiec jak masz ochote plakac to po prostu placz i wyrzuc zal!!!
Jestes wspaniala i dzielna kobitka i wiesz ze los sie odmieni!!!

reklama
Do góry