reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Beti, jak ja ci zazdroszczę własnego skrawka nad morzem... ja tak kocham polskie morze, że raz jak moj emek nie dostał urlopu, a ja pragnęłam pojechać to wsiedlismy w samochód w piątek wieczorem, jechaliśmy całą noc... nad morzem spędziliśmy pół soboty i pół niedzieli i popoludniu wracaliśmy na podkarpacie. Dotarliśmy nad ranem... to był hardcore, ale zrobiłabym to jeszcze raz. ;) ;) ;)
W następnym roku pojechaliśmy już na dłużej ;)
Mam nadzieję że synek podzieli naszą miłość do morza.

reklama
MiMeMi, myślę o tym, bo nie ukrywam że program i leki do niego strasznie nas wykończyły (i nadal wykańczają finansowo). Ale na dwóch lekarzach z rzędu się tak przejechałam, że teraz boję się zmiany panicznie:( Rozgladam się, pytam, ale chyba jednak zostanę przy lekarzu, któremu się udało, i który za mój przypadek. Najwyżej dziecko przez pierwsze lata będzie się bawiło tylko dzierganymi zabawkami:p

Zuzik pozytywne wariactwo!
Vadera twój komfort teraz najważniejszy. A dla malucha kontakt z rodzicem jest największą wartością, pal licho drogie zabawki. A poza tym od czego są ciotki i wujkowie, dziadkowie?
Gratuluję, piękny czas przed Tobą.

A ja mieszkam nad morzem:-) wiec codziennie go widze ( niestety nie z okna ale gdziekolwiek jade to mam troszke z gorki i pod gorke to sie wylania:-)) i je uwielbiam:-) szkoda tylko ze troche zimne jest...

Dziewczyny a co mam myslec o tej tarczycy? Co ja mam z nia zrobic? Skoro jestem ciut poza dolna granica? Oni tu twierdza ze jest ok:-(

Ja miałam robione TSH, Ft3 i Ft4 i jeszcze antyTPO czy jakoś tak. Lekarz powiedział mi że na początku to trzeba sprawdzić to. I najważniejsze jest jakie są relacje między nimi. bo jak jednego jest mniej to drugiego więcej i tak się wyrównują. Najlepiej jest jak jest wszystko w normie. Tyle mogę napisać bo sama nie bardzo się na tym znam, więc pisze co usłyszałam u lekarza na wizycie.

reklama
Beti - jak ja Ci zazdroszczę. Uwielbiam morze, mogłabym się zamienić. Ja mam w widoku góry. :-( niestety nie lubię gór, boję się ich i w ogóle.

Katharina - pęcherzyki mają jeszcze czas. Trzymam kciuki. :-)

Kredko - masz możliwość iść do jakiegoś dobrego lekarza z tą tarczyca?

Do góry