reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Demolka u nas w klinice też była mowa o dowożeniu na transfer w dwie godziny. Ale była taka możliwość a nie nakaz. Normalnie panowie oddawali na miejscu.

Ech, jeszcze wracając do tematu zmiany lekarza to jak panie z Wrocławia mają jakichś do polecenia to chętnie posłucham. Wprawdzie lubię swojego i mam możliwość u niego zostać, ale nie wiem czy nasze portfele to zniosą:/
Dobranoc wszystkim. Idę odaypiać tradycyjną białą noc przedwizytową:)

reklama
Kamisiu jak masz ochote to placz jak chcesz to sie smiej ale najwazniejsze zebys wyrzucala z siebie emocje!!! Byle ich nie trzymac i nie kumulowac w sobie!!! Wiesz ze nam zawsze wszystko mozesz:-* :-*

M26 wiedzialaam ze wszystko bedzie dobrze:-*

Katharina jeszcze jest czas. Moze urosna! Endo ladnie sie zapowiada:-*

Demolka witaj:-) no to bez sensu... po godzinie to tam juz plemnikow moze nie byc! Najlepiej oddawac w klinice. A gdzie oni sie lecza??? No i im troche wspolczuje bo wiem jak to jest... a w jakim kraju mieszkaja?

aniko wynik ok estardiol pomimo zmniejszonej dawki leków wzrósł co zakładam oznacza że maluch sam sobie świetnie radzi z produkcją. od dziś zmniejszam dawkę.

co do zmiany lekarza. ja w sumie nie mam wyjścia bo klinika jest 80km od mojego miejsca zamieszkania. ja będę rodziła u siebie, bo przecież nie będę gnała taki kawał jak przyjdzie czas.
dlatego wolę żeby ciążę prowadziła mi lekarka, która pracuje w szpitalu, w którym będę rodziła.

nie znam się na IUI ale dowożenie nasienia w taki sposób? trochę dziwne. nawet na badanie trzeba szybciej.

Kredka oni w Anglii.teraz znaleźli coś tam. iui 800-1000funtow więc muszą zobaczyć jak im lepiej będzie.oni pobili u nas w zielonej g.
Inis dobre hehe z 2 iui mamy Aniołka Ala jest z 6 i w niedzielę skończy też 3 tyg!

Inis hahaha

Demolka no to moze niech rozwaza opcje zrobienia na miejscu. U nas z racji dawcy sprawa bardziej skomplikowana. Chociaz bilety z uk to za grosze sa.. nie to co od nas:-( wiec moga czesto latac.

Witam, nie miałam czasu ostatnio nic napisać, ale byłam na wizycie i lekarza i dał mi leki powiedział żeby przyjść 2 i zobaczyć czy rosną pęcherzyki.
A co do inseminacji to mam pytanie: po jakim czasie od momentu kiedy nasienie zostanie oddane powinno ono być wprowadzone przez lekarza?
Kredka 82 - wyniki tarczycy mam w normie wszystkie. Biorę leki i wszystko w normie. Mnie lekarz powiedział że hormony tarczycy muszą być uregulowane bo inaczej to nic nie wyjdzie.

reklama
Do góry