reklama
kredka82
Fanka BB :)
Lumio 629zl + przesylka[emoji44] czy to nie za duzo za prezent na roczek? Dziewczyny doradzcie bo ja sie wogole nie orientuje[emoji53] nie chce klasc presji na chrzestnym bo jak sie zaczniemy scigac na prezenty to nikt z nas dzieci nie bedzie mial ( u nich tez lipa.. nieoficjalnie wiem ze nieudane 2 lub 3 ivf) ale jak powiecie ze tak sie robi to tak zrobie:-) z drugiej strony skoro mnie i tak nie bedzie niestety to moze faktycznie taki prezent??? Pomozcie szczerze prosze[emoji9][emoji9][emoji9]
M26
Fanka BB :)
Kredeczko wydaje mi się że to dużo. Ja ostatnio na roczek swojej chrzestnicy kupiłam drewniane pianinko
Zajarana była strasznie
Zabawka na kilka lat. Bardzo lubię takie kreatywne zabawki.
Link do: Pianino Vilac czarne
Zajarana była strasznie
Zabawka na kilka lat. Bardzo lubię takie kreatywne zabawki.
Link do: Pianino Vilac czarne
reklama
Kwas foliowy biorę A koenzym? W czym pomaga?
Pyreczko koenzym q10 jest na jakosc jajec ;-). No i ja jeszcze sobie zrobilam kuracje mleczkiem pszczelim ;-)
Lumio 629zl + przesylka[emoji44] czy to nie za duzo za prezent na roczek? Dziewczyny doradzcie bo ja sie wogole nie orientuje[emoji53] nie chce klasc presji na chrzestnym bo jak sie zaczniemy scigac na prezenty to nikt z nas dzieci nie bedzie mial ( u nich tez lipa.. nieoficjalnie wiem ze nieudane 2 lub 3 ivf) ale jak powiecie ze tak sie robi to tak zrobie:-) z drugiej strony skoro mnie i tak nie bedzie niestety to moze faktycznie taki prezent??? Pomozcie szczerze prosze[emoji9][emoji9][emoji9]
Kredko,
Oczywiscie, ze duzo. Tez tak zareagowalam jak sie dowiedzialam, ze taki prezent. Ja sie tez zupelnie na tym nie znam. Sama kupowalam ta zabawke, suszylam glowe siostrze, ale powiedziala, ze ustalili z rodzicami malego, ze kupia i na kilka lat spokoj.
Zreszta to nie byla moja kasa wiec nie mialam za duzo do gadania.
Ale podoba mi sie bardzo pomysl Madzi ;-)
A ja sobie mysle, co tu taka cisza, a sie okazuje, ze mi zawiesila sie kom
Podziel się: