reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
To sprobuj jak ja dawac 3ml tranu w płynie [emoji23]
Ogolnie niezle nam idzie ( strzykawka) ale czasami za duzo wstrzyknie i mi tym kichnie hahahahaha ale to wali - Określenie " rybko moja" nabrało innego wymiaru dla mnie :)
Wit D daje jak nie uda mi sie tranu wcisnąć

EDIT : cytowałam Zuzik o witaminie D ale cos nie poszło:)

reklama
Inis no wlasnie ja na ta kkinike patrzylam:-D a czy Twoja kolezanka to rowniez forumowiczka? Albo czy bys ja podpytala cos wiecej? Jak wrazenia ogolnie? Na co zwracac uwage? Ile ja to kosztowalo? Czy placila osobno za ivf i osobno za leki itd czy razem w jakims pakiecie?

Dziewczyny powiem Wam ze zobaczymy co z tych czech wyjdzie ale mysle ze temu rozwazam ta opcje bo w okolicy nie ma w sumie nic ciekawego a czy mam jechac do wroclawia czy doostrawy to chyba nawet do czech mam blizej.. musze temat przetrawic bo czasu jeszcze mam sporo:-)

Inis no wlasnie ja na ta kkinike patrzylam:-D a czy Twoja kolezanka to rowniez forumowiczka? Albo czy bys ja podpytala cos wiecej? Jak wrazenia ogolnie? Na co zwracac uwage? Ile ja to kosztowalo? Czy placila osobno za ivf i osobno za leki itd czy razem w jakims pakiecie?

Dziewczyny powiem Wam ze zobaczymy co z tych czech wyjdzie ale mysle ze temu rozwazam ta opcje bo w okolicy nie ma w sumie nic ciekawego a czy mam jechac do wroclawia czy doostrawy to chyba nawet do czech mam blizej.. musze temat przetrawic bo czasu jeszcze mam sporo:-)
Nie, ona nie siedzi na żadnym forum. Powiedziała że była mega zadowolona, bo roznica w cenie niesamowita a podejście do pacjenta o wiele lepsze. Bardziej na spokojnie, nie miała wrażenia że lekarz się spieszy bo kolejka.
Nie pamięta ile ją to kosztowało bo nigdy nie liczyli całości, a nie zawsze brała tyle samo leków itd. Na co zwracać uwagę to powiedziała żeby koniecznie zadzwonić do kliniki przed przyjazdem, bo część badań honoruja z innych krajów (np. Hsg). Przez telefon powiedzą co wziąć, jakie są procedury, co mogą zaproponować na pierwszej wizycie i żeby się przygotować finansowo :)
Hm co tam jeszcze mówiła.... A! Że mają tam kogoś kto rozmawia po polsku przez telefon ale nie jest codziennie ta osoba. I że najlepiej jeśli będzie bariera językowa to ustalić szczegóły mailowo z translatorem :)
W zależności od znajomości języków (czeski i ang) warto też wziąć translator przenośny, nawet kieszonkowy.
Jak mi się coś jeszcze przypomni to dam znać.

Normalnie napalilam sie na te czechy:-) ciekawe czy mi przejdzie?
A annmarie z in vitro ona jezdzi do innej zupelnie kliniki i tam czeski i niemiecki tylko wiec odpada odleglosciowo i jezykowo.

reklama
Do góry