reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
To sprobuj jak ja dawac 3ml tranu w płynie [emoji23]
Ogolnie niezle nam idzie ( strzykawka) ale czasami za duzo wstrzyknie i mi tym kichnie hahahahaha ale to wali - Określenie " rybko moja" nabrało innego wymiaru dla mnie :)
Wit D daje jak nie uda mi sie tranu wcisnąć

EDIT : cytowałam Zuzik o witaminie D ale cos nie poszło:)

reklama
Inis no wlasnie ja na ta kkinike patrzylam:-D a czy Twoja kolezanka to rowniez forumowiczka? Albo czy bys ja podpytala cos wiecej? Jak wrazenia ogolnie? Na co zwracac uwage? Ile ja to kosztowalo? Czy placila osobno za ivf i osobno za leki itd czy razem w jakims pakiecie?

Dziewczyny powiem Wam ze zobaczymy co z tych czech wyjdzie ale mysle ze temu rozwazam ta opcje bo w okolicy nie ma w sumie nic ciekawego a czy mam jechac do wroclawia czy doostrawy to chyba nawet do czech mam blizej.. musze temat przetrawic bo czasu jeszcze mam sporo:-)

Inis no wlasnie ja na ta kkinike patrzylam:-D a czy Twoja kolezanka to rowniez forumowiczka? Albo czy bys ja podpytala cos wiecej? Jak wrazenia ogolnie? Na co zwracac uwage? Ile ja to kosztowalo? Czy placila osobno za ivf i osobno za leki itd czy razem w jakims pakiecie?

Dziewczyny powiem Wam ze zobaczymy co z tych czech wyjdzie ale mysle ze temu rozwazam ta opcje bo w okolicy nie ma w sumie nic ciekawego a czy mam jechac do wroclawia czy doostrawy to chyba nawet do czech mam blizej.. musze temat przetrawic bo czasu jeszcze mam sporo:-)
Nie, ona nie siedzi na żadnym forum. Powiedziała że była mega zadowolona, bo roznica w cenie niesamowita a podejście do pacjenta o wiele lepsze. Bardziej na spokojnie, nie miała wrażenia że lekarz się spieszy bo kolejka.
Nie pamięta ile ją to kosztowało bo nigdy nie liczyli całości, a nie zawsze brała tyle samo leków itd. Na co zwracać uwagę to powiedziała żeby koniecznie zadzwonić do kliniki przed przyjazdem, bo część badań honoruja z innych krajów (np. Hsg). Przez telefon powiedzą co wziąć, jakie są procedury, co mogą zaproponować na pierwszej wizycie i żeby się przygotować finansowo :)
Hm co tam jeszcze mówiła.... A! Że mają tam kogoś kto rozmawia po polsku przez telefon ale nie jest codziennie ta osoba. I że najlepiej jeśli będzie bariera językowa to ustalić szczegóły mailowo z translatorem :)
W zależności od znajomości języków (czeski i ang) warto też wziąć translator przenośny, nawet kieszonkowy.
Jak mi się coś jeszcze przypomni to dam znać.

Normalnie napalilam sie na te czechy:-) ciekawe czy mi przejdzie?
A annmarie z in vitro ona jezdzi do innej zupelnie kliniki i tam czeski i niemiecki tylko wiec odpada odleglosciowo i jezykowo.

reklama
Do góry