reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczyny mam pytanie...czy starajac sie o dziecko mozna brac wit A? Bo gdzies wyczytalam ze sie nie powinno.Jakie witaminy powinnam brac?

A ja nadal czekam jutro beta chyba że wcześniej przyjdzie @, najgorsze będzie jak rano dostanę przed wyjściem na badanie. Dziś znów nie wytrzymałam i zrobiłam test i wyszedł negatywny ;( obawiam się że beta też taka będzie. Mój M mówi, że może tak być bo jeszcze stężenie hcg jest niskie. Mnie się wydaje, że jeszcze nie ma @ bo przyjmuje duphaston i luteine. Sama nie wiem, to czekanie mnie wykańcza. Tynka ja na zbicie TSH brałam letrox, ale mój gin nie robił z tego jakiejś wielkiej afery. A co do Twojego M to mogę Ci jeszcze powiedzieć że mój M po za wszystkimi badaniami hormonów robił też usg jąder (coś z jakimś powrózkiem nasiennym tam może być nie tak) no i przez prolaktynę tomografię głowy.

Nouvelle,po co się katujesz? Jak sie udało to beta już dzisiaj wyjdzie na bank!!!!
Ja robiłam 11 dni po iui i wyszła :)

reklama
Do góry