reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Marzeń, rewelacyjny wynik! Teraz trzymamy kciuki za piękne zarodki:) cieszę się, że dobrze się czujesz :)

Katharina, kobiety w ciąży nie mogą przyjmować witaminy A, nie można też jeść np. pasztetow. Najlepiej zaopatrz się w jakiś zestaw witamin - polecam femibion natal 1 albo omega med dha

Nouvelle, ja testom nie wierze;) u mnie przy becie ponad 200 wyszła bardzo blada kreska, więc Twój mąż ma dużo racji, ze stezenie jest niskie i moze nie wykazywac.Najbardziej miarodajna jest beta i życzę Ci, by jutro pozytywnie Cie zaskczyla:)

Dzięki anika11... chciałabym by tak było. Beti39 wiem, że się katuję ale z jednej strony zrobiłabym tą bete już wczoraj żeby wiedzieć, a z drugiej strony chcę mieć tą nadzieje jak najdłużej, że się udało. A niestety beta rozwieje wszelkie wątpliwości i nadzieje... :baffled: Najgorsze jest to, że nie mam żadnych objawów wskazujących na @ albo na ciąże po za tymi zaokrąglonymi i bolącymi piersiami, ale to akurat pewnie po duphastonie. marzen88 gratuluje owocnych zbiorów i oczywiście dalej trzymam kciuki by wszystko się udało! :biggrin2:

Dzięki anika11... chciałabym by tak było. Beti39 wiem, że się katuję ale z jednej strony zrobiłabym tą bete już wczoraj żeby wiedzieć, a z drugiej strony chcę mieć tą nadzieje jak najdłużej, że się udało. A niestety beta rozwieje wszelkie wątpliwości i nadzieje... :baffled: Najgorsze jest to, że nie mam żadnych objawów wskazujących na @ albo na ciąże po za tymi zaokrąglonymi i bolącymi piersiami, ale to akurat pewnie po duphastonie. marzen88 gratuluje owocnych zbiorów i oczywiście dalej trzymam kciuki by wszystko się udało! :biggrin2:
powiem Ci, że u mnie "objawy" pojawiły się koło 7 tygodnia,więc masz jeszcze czas ;) te całe objawy są przereklamowane ;)

Marzen, super zbiory. Teraz tylko czekamy na cudaśne zarodeczki.

A my się nakarmiliśmy i płacąc rachunek za tel, musiałam zaglądnąć na forum. To musi być uzależnienie ;D

Nouvelle, wierzę, że jutro będzie piękna beta. Innej opcji nie ma. Wiosna w kalendarzu, to i tu na forum musi zrobić się gwar od dobrych wiadomości.

reklama
Do góry