reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Marzeń, rewelacyjny wynik! Teraz trzymamy kciuki za piękne zarodki:) cieszę się, że dobrze się czujesz :)

Katharina, kobiety w ciąży nie mogą przyjmować witaminy A, nie można też jeść np. pasztetow. Najlepiej zaopatrz się w jakiś zestaw witamin - polecam femibion natal 1 albo omega med dha

Nouvelle, ja testom nie wierze;) u mnie przy becie ponad 200 wyszła bardzo blada kreska, więc Twój mąż ma dużo racji, ze stezenie jest niskie i moze nie wykazywac.Najbardziej miarodajna jest beta i życzę Ci, by jutro pozytywnie Cie zaskczyla:)

Dzięki anika11... chciałabym by tak było. Beti39 wiem, że się katuję ale z jednej strony zrobiłabym tą bete już wczoraj żeby wiedzieć, a z drugiej strony chcę mieć tą nadzieje jak najdłużej, że się udało. A niestety beta rozwieje wszelkie wątpliwości i nadzieje... :baffled: Najgorsze jest to, że nie mam żadnych objawów wskazujących na @ albo na ciąże po za tymi zaokrąglonymi i bolącymi piersiami, ale to akurat pewnie po duphastonie. marzen88 gratuluje owocnych zbiorów i oczywiście dalej trzymam kciuki by wszystko się udało! :biggrin2:

Dzięki anika11... chciałabym by tak było. Beti39 wiem, że się katuję ale z jednej strony zrobiłabym tą bete już wczoraj żeby wiedzieć, a z drugiej strony chcę mieć tą nadzieje jak najdłużej, że się udało. A niestety beta rozwieje wszelkie wątpliwości i nadzieje... :baffled: Najgorsze jest to, że nie mam żadnych objawów wskazujących na @ albo na ciąże po za tymi zaokrąglonymi i bolącymi piersiami, ale to akurat pewnie po duphastonie. marzen88 gratuluje owocnych zbiorów i oczywiście dalej trzymam kciuki by wszystko się udało! :biggrin2:
powiem Ci, że u mnie "objawy" pojawiły się koło 7 tygodnia,więc masz jeszcze czas ;) te całe objawy są przereklamowane ;)

Marzen, super zbiory. Teraz tylko czekamy na cudaśne zarodeczki.

A my się nakarmiliśmy i płacąc rachunek za tel, musiałam zaglądnąć na forum. To musi być uzależnienie ;D

Nouvelle, wierzę, że jutro będzie piękna beta. Innej opcji nie ma. Wiosna w kalendarzu, to i tu na forum musi zrobić się gwar od dobrych wiadomości.

reklama
Do góry