reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Tynka słońce tacy młodziutcy jesteście. macie wiele czasu, żeby "spokojnie" podejść do tematu spokojnie w "..." bo wiem, że spokojnie się nie da. będzie dobrze doczekacie się. najważniejsze żebyście się wspierali, kochali i działali razem a sukces będzie napewno

reklama
marzen pewnie, że masz. nie wiesz jak to jest co cię czeka, ale zobaczysz będzie super, a za kilka dni będziemy się cieszyć z pięknych blastek w Twoim M1 :-)

MagdaM33 niby wiem że wiek to raczej na naszą korzyść działa ale i tak mam do siebie czasami pretensje ze nie zaczęliśmy się starac z pół roku wcześniej albo czemu nie zaczęliśmy od badań przed staraniami...może już byłabym w ciąży. Teraz i tak trochę odpuściłam. Podchodzę do tego zadaniowo i na spokojnie. Od badań do badań i byleby do przodu. A wcześniej to płakałam non stop a kilka dni przed okresem to już histerie urządzałam.

Jeśli chodzi o to AMH to ja się też nie znam piszę Wam to co nam powiedział i pokazał nasz gin, jasne że nie każdy ma taką samą rezerwę jajnikową ale chodzi o to że można w wieku 40 lat mieć na poziomie 40 nie wiem niestety jakich jednostek :/. Jeśli chodzi o iui na pękniętych to mam nadzieję, że ta nasza miała sens. Gin powiedział że jeszcze widać wyrwę na pęcherzyku więc musiało strzelić chwilę przed przyjściem do kliniki. Mam nadzieję, że plemniory miały szansę dopaść żywe jajo :D

Mam taką nadzieję... boje się @ wczoraj nie wytrzymałam i zrobiłam po południu test ciążowy i wyszedł negatywny więc jestem w sumie już nastawiona na @. Tynka powinnaś pogadać z M o tych badaniach z krwi. One są ważne, wszystkie hormony trzeba określić i najlepiej zrobić to na początku. Mój M badania zrobił dopiero po prawie 2 latach i okazało się że właśnie ta prolaktyna jest za wysoka i może powodować, że nasienie jest kiepskie. Nie wiem jak jest teraz bo nie robił już badania przed iui. Dostaliśmy też jeszcze skierowanie na jakieś jedne badania hormonów, nie pamiętam jakie (jak znajdę to Ci napiszę), gin powiedział że one też są ważne i mogą wpływać na niepłodność.

reklama
Marzen trzymam kciuki za jutro:-*

Witam nowe forumowiczki :-)

Beti ja dalej walcze z 7kg po rzuceniu fajek... ( stuknely juz 3 miesiace jak nie pale:-) )

Poza tym ogolna deprecha i wszystko do dupy..:-/ posiedze jeszcze w krzaczorach bo nie chce Wam smecic

Do góry