reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Tylko nie wiem kiedy do końca kwietnia siedzimy po 12h w pracy,w domu jestem o 19,a i sił już nie ma na ruch po tylu godzinach pracy :( :( :(

Beti to przy takim wysisku też szybko spalisz co nie co. Ja dziś nic nie robię aż mi dziwnie. Muszę do pracy zadzwonić i coś nastulac że mnie jutro nie będzie
.

Beti, praca wyciągnie! A swoją drogą bardzo długo w tej pracy siedzieć będziesz:/

Marzeń, bierzesz zwolnienie tylko na jutro czy do końca tygodnia?

Aniko jutro na pewno. Dalej nie wiem bo w czwartek mam rozliczenie z grantu jaki dostałam i miałam na ostatnie zakupy do pracy jechać. Jestem w rozterce. Moj M mówi żebym siedziała i odpoczywala a ja nie chcę nikomu zostawiac mojej roboty i jeszcze się tłumaczyć czemu mnie nie ma.

Cześć dziewczyny, jestem po pierwszej iui 17 marca. Nie wiem jeszcze z jakim efektem, choć dziś 13 dzień po mam piersi jak balony, ale tłumaczę to duphastonem i zbliżającą się @. Nie doszukuję się jakoś oznak ciąży bo robiłam to wiele razy i zawsze kończyło się @. Staramy się z mężem 2,5 roku. Chciałabym żeby się udało zwłaszcza, że droga nie jest i nie była łatwa. Dziś i tak mam szczęście bo w końcu trafiliśmy na kompetentnego lekarza. Chciałam się chyba wygadać bo z nikim na ten temat nie rozmawiam :(, a mąż ma już dość słuchania i twierdzi, że wariuje. Trudno nie wariować jak wszystkim znajomym rodzą się dzieci na potęgę a my nic.

reklama
Do góry