reklama
G
gość_forum
Gość
Tylko nie wiem kiedy do końca kwietnia siedzimy po 12h w pracy,w domu jestem o 19,a i sił już nie ma na ruch po tylu godzinach pracy
Aniko jutro na pewno. Dalej nie wiem bo w czwartek mam rozliczenie z grantu jaki dostałam i miałam na ostatnie zakupy do pracy jechać. Jestem w rozterce. Moj M mówi żebym siedziała i odpoczywala a ja nie chcę nikomu zostawiac mojej roboty i jeszcze się tłumaczyć czemu mnie nie ma.
M26
Fanka BB :)
A jak tam nasze Mamusie? Kupe roboty mają pewny
Cześć dziewczyny, jestem po pierwszej iui 17 marca. Nie wiem jeszcze z jakim efektem, choć dziś 13 dzień po mam piersi jak balony, ale tłumaczę to duphastonem i zbliżającą się @. Nie doszukuję się jakoś oznak ciąży bo robiłam to wiele razy i zawsze kończyło się @. Staramy się z mężem 2,5 roku. Chciałabym żeby się udało zwłaszcza, że droga nie jest i nie była łatwa. Dziś i tak mam szczęście bo w końcu trafiliśmy na kompetentnego lekarza. Chciałam się chyba wygadać bo z nikim na ten temat nie rozmawiam , a mąż ma już dość słuchania i twierdzi, że wariuje. Trudno nie wariować jak wszystkim znajomym rodzą się dzieci na potęgę a my nic.
katharina203
Fanka BB :)
Nouvelle witaj. W moim przypadku to ja sama wiem ze zwariowalam wiec bardzo dobrze cie rozumiem.Miej jednak nadzieje. A kiedy robisz bete?
reklama
Podziel się: