reklama
M26
Fanka BB :)
W czwartek mam zrobić progesteron to będzie 6 dpt i chyba się też pokusze o bete
Choć wiem że jakby wyszło nisko to o niczym tak do końca nie będzie świadczyć
Katharina w końcu dla każdej z nas zaswieci słońce :*
Choć wiem że jakby wyszło nisko to o niczym tak do końca nie będzie świadczyć
Katharina w końcu dla każdej z nas zaswieci słońce :*
anika11
Katharina, mam nadzieję, ze tym razem nie będziesz mieć żadnych przebojów! A co postanowiliscie z mężem?
Marzeń, musisz M26 do kalendarza dopisać będzie raźniej!
M26, miałaś blastki podawane? Teoretycznie powinno coś być, ale jeśli była późna impantacja, to jeszcze nic nie wyjdzie. Na dwoje babka wrozyla kciuki!
Marzeń, musisz M26 do kalendarza dopisać będzie raźniej!
M26, miałaś blastki podawane? Teoretycznie powinno coś być, ale jeśli była późna impantacja, to jeszcze nic nie wyjdzie. Na dwoje babka wrozyla kciuki!
M26
Tak miałam podana moje kochane Blastusie
katharina203
Jak zdaze to zrobie jeszcze jedna iui a z cala reszta to poczekam jak wróci. Teraz tylko wybralam sobie klinike i lekarza na in vitro.Spinam sie tylko i kombinuje. A czym bardziej sie staram to tym mocniej mi nie wychodzi...
anika11
Która klinikę wybralas? Iui chcesz w niej robić czy w innym miejscu?Jak zdaze to zrobie jeszcze jedna iui a z cala reszta to poczekam jak wróci. Teraz tylko wybralam sobie klinike i lekarza na in vitro.Spinam sie tylko i kombinuje. A czym bardziej sie staram to tym mocniej mi nie wychodzi...
katharina203
Iui robie w bydgoszczy a in vitro w novum w warszawie. Jakby ktoras z was miala jakies doswiadczenie z novum to prosze napiszcie
reklama
G
gość_forum
Gość
Witajcie,wróciłam.
Do mojego doła dołączył kolejny dół,przez tydzień 4kg wiecej :O
co za życie
Do mojego doła dołączył kolejny dół,przez tydzień 4kg wiecej :O
co za życie
Podziel się: