reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Madziu ja miałam założoną od razu na 1 wizycie czyli 5/6 tyd. Niektórzy lekarze czekają do serduszka. Ważne by założyć do 10 tyg jak ktoś chce starać się o becikowe.

M26 - równowaga w przyrodzie musi być :-) :-) :-) :-)

reklama
Lumio, czyli plan na dalsze działanie jest - najważniejsze, wierzę, że będzie dobrze, musi w końcu ;)

M fajne nastawienie na jutrzejszy dzień, a jest się czym ekscytować !! Dobrze, że to szczęście, a nie nerwy , oczywiście kciuki będą ogromne :) &&&& M, agentko uśmiałam się jak nic :) tej wkładają, tej wyciągają, a ja tego dnia wyskoczyłam... ;)
Stacy to może u gin na wizycie okaże się że to już.. :) jutro mi wkładają to może Ci wyciagna heh

ewikewik
jak nie urok to sraczka...ale tak jak pisałaś
Ale za to teraz zdążę z naturalnymi staraniami. Kto bezdzietnej zabroni się połudzić?

Stacy
no dzidzia chce już mamusie zobaczyć z tej drugiej strony :) Więc robi powoli wszystko, żeby to się stało :) Ciekawe co lekarz o 17 powie. Czekamy :)

Marzen, jak co myśleć - póki co jest dobrze i oby do przodu !!

Do góry