reklama
kamisia871
Fanka BB :)
Magda to chyba zalezy od lekarza,ja mam pierwszy z 7 tygodnia.
stacy
Madziu ja miałam założoną od razu na 1 wizycie czyli 5/6 tyd. Niektórzy lekarze czekają do serduszka. Ważne by założyć do 10 tyg jak ktoś chce starać się o becikowe.
M26 - równowaga w przyrodzie musi być :-) :-) :-) :-)
M26 - równowaga w przyrodzie musi być :-) :-) :-) :-)
stacy
Marzen - torba spakowana, siedzi spokojnie w samochodzie już tydzień jak wypadł mi czop. :-)
reklama
kamisia871
Lumio, czyli plan na dalsze działanie jest - najważniejsze, wierzę, że będzie dobrze, musi w końcu
M fajne nastawienie na jutrzejszy dzień, a jest się czym ekscytować !! Dobrze, że to szczęście, a nie nerwy , oczywiście kciuki będą ogromne &&&& M, agentko uśmiałam się jak nic tej wkładają, tej wyciągają, a ja tego dnia wyskoczyłam...
ewikewik jak nie urok to sraczka...ale tak jak pisałaś
Stacy no dzidzia chce już mamusie zobaczyć z tej drugiej strony Więc robi powoli wszystko, żeby to się stało Ciekawe co lekarz o 17 powie. Czekamy
Marzen, jak co myśleć - póki co jest dobrze i oby do przodu !!
M fajne nastawienie na jutrzejszy dzień, a jest się czym ekscytować !! Dobrze, że to szczęście, a nie nerwy , oczywiście kciuki będą ogromne &&&& M, agentko uśmiałam się jak nic tej wkładają, tej wyciągają, a ja tego dnia wyskoczyłam...
Stacy to może u gin na wizycie okaże się że to już.. jutro mi wkładają to może Ci wyciagna heh
ewikewik jak nie urok to sraczka...ale tak jak pisałaś
Ale za to teraz zdążę z naturalnymi staraniami. Kto bezdzietnej zabroni się połudzić?
Stacy no dzidzia chce już mamusie zobaczyć z tej drugiej strony Więc robi powoli wszystko, żeby to się stało Ciekawe co lekarz o 17 powie. Czekamy
Marzen, jak co myśleć - póki co jest dobrze i oby do przodu !!
Podziel się: