reklama
zuzik85
Fanka BB :)
Hej, dzisiaj wpadnie moja mama więc podganiam troszkę z forum....uzależniona jestem od was
Madziu ja karte ciąży dostalam w 6 tygodniu, choć nie bylo jeszcze serduszka. Kochana życzę ci spokojnych 9 miesięcy...
M26 &&&&& zaciskam, niech sniezynka się pieknie mebluje.
Lumio, myślę o tobie cały czas. Plan działania jest i to chyba najważniejsze.
Beti, jak sprawy u ciebie?
Stacy, rodzisz???
Kamisiu, ciesze sie że psiak sie dobrze sprawuje a poczatkowe kłopoty już minęły.
Aniko, mam nadzieje że odpoczywasz z ludzikiem. Cudny widok na usg...
Niebajko, robocop z ciebie niezly, wzór do naśladowania
Kredko ;***
To teraz co u nas. Niestety kp się nie rozkrecilo... probowalam, maly zaczynal ssac, po chwili w ryk, bo nic nie lecialo, szukal, mlaskał a tu nic. Wspomagalam się laktatorem, herbatkami, bawarką, masowałam...a i tak musialam dokarmiać mm. Poległam... teraz już tylko butla nam została. Cycki wiotkie, zero nabrzmienia czy bólu. Moja waga po szpitalu szybko wróciła do tej z przed ciąży. Dziś ważę 54kg. Brzuszka zostało odrobinę ale pewnie jeszcze się obkurczy.
Adaś grzeczny, cierpliwie znosi to że wszystkiego sie na nim uczę. Mamy za sobą juz kapiele, ulewania, nocne poplakiwania. Ale wysypiaam sie przy nim karmimy się co ok 2,5 godziny, i jak jesteśmy juz ogarnieci to i ja i on smacznie zasypiamy.
Pozdrawiamy wszystkie ciocie walczące o swoje szczęście.
Madziu ja karte ciąży dostalam w 6 tygodniu, choć nie bylo jeszcze serduszka. Kochana życzę ci spokojnych 9 miesięcy...
M26 &&&&& zaciskam, niech sniezynka się pieknie mebluje.
Lumio, myślę o tobie cały czas. Plan działania jest i to chyba najważniejsze.
Beti, jak sprawy u ciebie?
Stacy, rodzisz???
Kamisiu, ciesze sie że psiak sie dobrze sprawuje a poczatkowe kłopoty już minęły.
Aniko, mam nadzieje że odpoczywasz z ludzikiem. Cudny widok na usg...
Niebajko, robocop z ciebie niezly, wzór do naśladowania
Kredko ;***
To teraz co u nas. Niestety kp się nie rozkrecilo... probowalam, maly zaczynal ssac, po chwili w ryk, bo nic nie lecialo, szukal, mlaskał a tu nic. Wspomagalam się laktatorem, herbatkami, bawarką, masowałam...a i tak musialam dokarmiać mm. Poległam... teraz już tylko butla nam została. Cycki wiotkie, zero nabrzmienia czy bólu. Moja waga po szpitalu szybko wróciła do tej z przed ciąży. Dziś ważę 54kg. Brzuszka zostało odrobinę ale pewnie jeszcze się obkurczy.
Adaś grzeczny, cierpliwie znosi to że wszystkiego sie na nim uczę. Mamy za sobą juz kapiele, ulewania, nocne poplakiwania. Ale wysypiaam sie przy nim karmimy się co ok 2,5 godziny, i jak jesteśmy juz ogarnieci to i ja i on smacznie zasypiamy.
Pozdrawiamy wszystkie ciocie walczące o swoje szczęście.
stacy
Dziewczyny na szybko. Dziś chyba będzie po wszystkim. :-) :-) :-) także trzymać kciuki za mnie i mała.
M26
Właśnie miałam pisać że podejrzanie Stacy nie odezwała się po wizycie, a tu takie wieści. Trzymam kciuki za Was Dziewczyny.
Zuzik tak bardzo się cieszę że u Was dobrze
Chudzinka jesteś. Buziaki dla Adasia .
Zuzik tak bardzo się cieszę że u Was dobrze
Chudzinka jesteś. Buziaki dla Adasia .
kamisia871
Zuzik najważniejsze,że powoli docieracie się z Adasiem
Stacy nooo to trzymam kciuki !!!!
M &&&&&&& !!!!!
Stacy nooo to trzymam kciuki !!!!
M &&&&&&& !!!!!
reklama