reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Wizytę mam o 17.30 :-) ale zdążyłam jeszcze trafić dziś do szpitala. W nocy się obudziłam bo mała strasznie fikała i jak raz czuje że po puszczam :baffled: no ale myślałam że mała naciska na pęcherz i że tak powiem posikałam się:zawstydzona/y: poszłam sie umyć i przebrac w czystą pizame i stwierdziłam że czekam na rozwój sytuacji. W sumie nic sie nie wydarzyło, jedynie zaczęły się bóle @, mam je cały czas. Rano polecialo coś brązowego, gin kazał przyjechać. Ale nic się nie odkleja, z dzieckiem ok więc odesłał mnie do domu. Ale chyba sacza mi się wody :errr: zalewa mnie co jakiś czas, wkładka nie wystarcza. Narazie nie dzwonię bo przecież byłam u niego a wizytę mam po 17. Sama nie wiem.

reklama
Marzeń, bardzo dobrze to wygląda :) piękne endometrium, ale niech już bardzo nie wzrasta;) Czuję, że będą piękne zbiory :)) ja w 10dniu stymulacji miałam estradiol 968

Stacy, ale numery! Czyżby święta w trójkę?:))

marzen pięknie, ale będzie jajcobranie:-D

stacy przynajmniej na święta nie musisz nic szykować i w trójkę już bardzo Wam kibicuje:-D

M26 dobrze mówisz. brzuszek stecy dla Ciebie:yes:

reklama
Do góry