reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Lumio, a wcześniej nic przeciwzakrzepowego nie doatawlas? Zamiast clexane fraxiparine albo chociaż acard?
Co dalej? Przechodzicie do działań? Ściskam Cię :**

Marzen daj znać jak twoje jajeczka.
Dziewczyny jaka ja jestem jutrem podekscytowana, normalnie wariatka ze mnie. Myślałam że tym razem będę spokojniejsza, jestem bardziej szczęśliwa niż zdenerwowana.
Miłego dnia :)

M26 i takiego nastawienia potrzeba jest się z czego cieszyć, od jutra będziesz w ciąży:-D
o której masz transfer?

Straszna cisza. :) która dzisiaj ma wizytę?

Witam Was.
Ja miałam wczoraj kolejną wizytę kwalifikacyjną do Sono HSG. Znów klops. Czekam na następny cykl. Cały czas wychodzą mi jakieś nieprawidłowości, lekarz pobrał kolejny materiał do badań i powiedział, że wygląda na to, że taka moja uroda i w następnym cyklu robimy bez względu na to co wychodzi. Ale za to teraz zdążę z naturalnymi staraniami. Kto bezdzietnej zabroni się połudzić? :happy: Po in vitro mój prawy jajnik fiksuje (wtedy spuchł niemiłosiernie), żyje sobie swoim życiem i robi mi numery. Na USG cuda wychodzą. Jest super, ech...

Kamisiu
ściskam Cię mocno i jakbyś chciała pogadać to pisz!
Lumia pozdrawiam, widzę inne nastawienie. Ogarniasz temat i idziesz do przodu. Trzymam kciuki nieustająco &&&&&&&&&&&&&&&&&&
M26 kciuki trzymam, szczęściaro :) Fajne i dziwne uczucie jak tak człowiek myśli, że gdzieś tam czekają sobie jego dzieci, nie?
Katharina ściskam.

Wszystkie dziewczyny pozdrawiam i trzymam kciuki za dobre wieści wiosną! &&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Lumio sporo tego kwasu, a ten drugi lek to na co jest?

Dobranoc Dziewczyny :)[/QUOTE

M26
Tak sporo, bo podobno moj organizm zle przyswaja i dlatego potrzebuje taka dawke. Jeszcze podobno mam ta "gorsza wersje" mutacji bo homo :p
Clexan mam brac bo wyszedl czynnik v leiden. Czyli mam wieksze ryzyko zakrzepicy, zatorowosci i dlatego ten clexan. Bo to tez moze byc przyczyna niepowodzen...

Madziu
:-* strzal w 10

Aniko.
Niby pierwsze poronienie....to przypadek :-\ zadnych badan nie robilam. Drugi to juz pamietacie....samooczyszczenie. dostalam wtedy skierowania do genetyka i immunologa. Niestety nie dostalam skierowania na te mutacje, ale zapobiegawczo bylam juz na lekach...encorton, acard, clexan 0.4....
Niestety wiecie jak bylo...triploidia wiec obstawienie lekami nic nie dalo.

Wczoraj lekarz mi powiedzial, ze te moje niedobory kwasu moga byc przyczyna zlych podzialow kom....wiwc musze rozpoczac suplementacje....

Pozdrawiam Was serdecznie :-*

Kurde tekst mi zjadl ten cytat :p wiec rozwincie bo tam jest moja odp :-)

reklama
Do góry