reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
MARZEC

17 - Katharina - podgląd pęcherzyków
21 - Pyreczka - konsultacja u profesora
21 - M26 - wizyta przed crio
22 - Pyreczka - histeroskopia
22 - Anika - USG genetyczne
24 - stacy - kontrolna wizyta u gina

KWIECIEŃ

20 - Anika -
wizyta u gin prowadzącej

+/- 17 - zuzik85 - przywitanie z maleńkim???

+/- 29 - stacy - przywitanie z maleńką

reklama
ja też tak uważam :-)

opowiem zabawną sytuację z wczoraj.na sobotnie zajęcia z OA musimy przynieść po jednym zdjęciu z dzieciństwa. no to pojechaliśmy do mojej mamci i zaczęliśmy przeglądać i rozpoczął się wspomnień czar. i w pewnym momencie mój M bierze do ręki moje zdjęcie z chrztu. znam je na pamięć moi rodzice , chrzestni i ja. i mój M w śmiech. mój chrzestny w garniturze pod krawatem i UWAGA sandały na skarpety. :-D ja myślałam , że mi się ze śmiechu wyrostek wyleje. tyle razy oglądałyśmy to foto nigdy nie zauważyłyśmy tego z mamą. a jeszcze komentarz mojej mamy"no co ciepło było bo to czerwiec"

reklama
Do góry