reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dxiewczyny ja mam amh 17. Wieloopecherzykowate jajniki, ale pco brak. @ raz na pare miechow. Wysokie amh nie jest rownozbaczne z pco;)

Aniko!!!! Ja i Sarenka zaciskamy kciuki za Ciebis i Krewetke:* !!! O której wizyta!?

Lumio a mozna privem wysylac zdjecia z dysku?
Bo kiedyś nie...:/
Dziewczyny, radzimy sobie super:) tatus w pracy, a my szalejemy^^ jest naprawde mega dobrze. Ja tylko spie dalej po 2 godziny na dobę. Nakrecona... dzisiaj za nami kąpiel z uśmiechem na buzi, otlraz zachlysniecie z sinieniem..;)

Ostatnia edycja:
reklama
Niebajko nie zrozum mnie prosze zle ale prosze wytlumacz mi po czym wnioskujesz ze nie masz pcos...ginekolodzy zawsze mi mowili ze wysokie amh i rzadkie @ i torbiele na jajnikach to pcos

Lumia - dziękuję że pytasz, wydaje mi się że lepiej. Zasycha to powoli, nie odczuwam jakiegoś mrowienia już. Mam nadzieję że zmierza ku lepszemu.

Ooooo :errr: lumia dostanie zdjęcie Sary??? :zawstydzona/y: ja też chętnie zobaczę małą niebajke :-)

Dziewczyny da sie jakis prywatny album na forum zalozyc?
Kasik i Smerfeta chyba cos takiego maja. Nie chce na watku...
Dzis juz nieprzytomnośc mam. Ale pójdę spac, obudze sie za 2h i kolejne 24 przedemna... waze żałośnie malo. 47kg..

Niebajko,
W sumie to nie wiem, ale jak co moge podeslac prywatnego maila ;-)

Stacy
To sie ciesze :-) wiesz, chyba jakas epidemia tego polpasca. Mojej siostry maz tez zlapal i kilka osob w pracy... i siostra do rodzicow sie przeprowadzila.

Niebajko z kompa chyba sie da dodac osoby jako znajomych i wtedy utworzyc prywatny album dostepny dla tych wlasnie dodanych znajomych. Jutro wejde przez kompa to popatrze:-)

Dziewczyny plamienie znowu dzis bylo:-( malo ale bylo :-( nigdy nie mialam tak i nic mnie nie boli

Aniko &&&

reklama
Kredko, a w jakiej fazie cyklu jestes, wiesz?
Bo jesli to druga, to moze niedobor progesteronu byc przyczyna. Jesli czekasz na owu, to ostatnio sie spotkalam, ze dziewczyny plamily, ale to chyba troche za dlugo...

Do góry