reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Marzen - z tego co wiem igg dodatnie oznacza że kiedyś chorowałaś i teraz masz przeciwciała a igm ujemne oznacza że obecnie nie chorujesz.

Emi - to fajna dziewczynka już. Kp jeszcze?

Zuzik - no niestety teraz mi zostało ściskanie nóg :-) dziś zauważyłam że zaczynają mi się robić strupki z tych krostek.
Kp rano o 6[emoji16]potem butla

reklama
Jestem po wizycie.
Muszę już dzisiaj zgłosić się do szpitala na patologię ciąży. Mam za dużo wód płodowych i rozpiera mi macicę. Dodatkowo zrobił mi się jakiś pierścień koło pępka i on może pęknąć.
A ta ilość wód powoduje, że mogę wogóle nie dostać skurczy porodowych.

Dziewczyny, trzymajcie za nas kciuki. Wrócę już raczej z Adasiem. Nie wiem jak tam będzie z netem więc mogę się nie odzywać.
Za wszystkie trzymam kciuki...
Jakoś mi smutno... :-( :(
Tez miałam za duzo i tez mialam pierścień ! A skurcze jak ta lala:)

No więc sprawy mają się tak :-) :)

Od jutra chodzę na KTG dwa razy w tygodniu. Jutro mam pierwsze o 12.20. :-) :) W związku z przejściami, ( czyt. in vitro) z wadą wzroku i jeszcze na dokładkę z półpaścem czeka mnie CC. :oo2: powiem szczerze że średnio mi się uśmiecha, dobrze że nie opłaciłam jeszcze tej położnej którą chciałam przy porodzie SN. Ale tyle człowiek czekał, że dla małej dam się cała po kroić. :tak: Ostatnia wizyta o ile mnie wcześniej nie złapie 24 marca, i planowo cesarka 29 marca zaraz po świętach. :szok:

Dziewczyny cos dziwnego ze mna jest. 2 dni temu mialam tak tyci na wkladce cos brazowego ale pomyslalam ze to pewnie po usg itd. Ale dzisiaj znowu i to sporo:-( czemu tak??? Martwie sie:-(

reklama
15dc nic nie piecze nic nie boli jakbym nie zobaczyla to bym nie wiedziala:-( jak zyje tak nie mialam nigdy plamien:-( normalnie jak to cos zlego to zalamka:-(

Do góry