reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
hey hey

zuzik wszystkie myśli z Tobą &&&&

przepraszam, że wczoraj się nie odezwałam, ale po powrocie z kliniki mąż zrobił nastrój kominkiem, okrył kocykiem i jak zasnęłam tak obudziłam się ok 20 wzięłam dawkę leków wieczornych i obudziłam się dziś rano :-)
nasze maluchy rozmroziły się prawidłowo sam zabieg przebiegł bez problemów przyjęłam dwie jemiołki jedna nazywa się 2AA, druga 2AB ze zdjęć jedna podobna do mnie druga do M. :-) a tak poważnie to na tą chwilę oki. teraz jeszcze leżę. wstanę koło 10. wezmę relanium i będę wyluzowana akurat na wizytę :laugh2:
także odezwę się popołudniu z relacją

hey
wizyta się udała. było bardzo miło. wiele dowiedzieliśmy się o sobie, o samej adopcji. mam jakiś taki luz w sobie. dom zaakceptowany, już dziś zgłosiliśmy chęć adopcji rodzeństwa. także od 19 zaczynamy kurs i pełni nadziei patrzymy w przyszłość.
je teraz idę poleżeć i pewnie dopiero jutro zajrzę także trzymajcie się ciepło

Madzia - cieszę się że wszystko w porządku i że wizyta się udała.

Ja już po KTG narazie wszystko ok :-) dostałam od Pani pełno próbek dla mamy i dziecka i butelkę avent. Bo te zapisy w sumie są prowadzone przy szpitalu w szkole rodzenia, tak czy inaczej jestem mile zaskoczona prezentem.

Madzia bardzo się cieszę że wizyta taka udana i z Waszego nastawienia. Kiedy chcesz zrobić test?
Stacy fajnie prezenty, może za każdym razem coś dostaniecie :)

reklama
Witam i ja :) z badań czekamy mną moje amh i chlamydie. I Jeszcze FSH mam zrobić i jak będzie @ to mam się zgłosić na stymulacje. Dziewczyny stymulacja to już ivf się zaczyna i jajeczka pobiera czy stymulacja może trwać 2 cykle? Wiem głupie pytania. Tylko oby chlamydii nie było. Powtorzylam CMV IGm i dziś ok wynik.
Madziu będziecie piękna duża rodzina :)
Ciężaroweczki :*

Do góry