reklama
MagdaM33
Fanka BB :)
hey hey
zuzik wszystkie myśli z Tobą &&&&
przepraszam, że wczoraj się nie odezwałam, ale po powrocie z kliniki mąż zrobił nastrój kominkiem, okrył kocykiem i jak zasnęłam tak obudziłam się ok 20 wzięłam dawkę leków wieczornych i obudziłam się dziś rano :-)
nasze maluchy rozmroziły się prawidłowo sam zabieg przebiegł bez problemów przyjęłam dwie jemiołki jedna nazywa się 2AA, druga 2AB ze zdjęć jedna podobna do mnie druga do M. :-) a tak poważnie to na tą chwilę oki. teraz jeszcze leżę. wstanę koło 10. wezmę relanium i będę wyluzowana akurat na wizytę
także odezwę się popołudniu z relacją
zuzik wszystkie myśli z Tobą &&&&
przepraszam, że wczoraj się nie odezwałam, ale po powrocie z kliniki mąż zrobił nastrój kominkiem, okrył kocykiem i jak zasnęłam tak obudziłam się ok 20 wzięłam dawkę leków wieczornych i obudziłam się dziś rano :-)
nasze maluchy rozmroziły się prawidłowo sam zabieg przebiegł bez problemów przyjęłam dwie jemiołki jedna nazywa się 2AA, druga 2AB ze zdjęć jedna podobna do mnie druga do M. :-) a tak poważnie to na tą chwilę oki. teraz jeszcze leżę. wstanę koło 10. wezmę relanium i będę wyluzowana akurat na wizytę

także odezwę się popołudniu z relacją
katharina203
Madziulek buziaki...odpoczywaj...wszystko sie uda...zobaczysz...
M26
Madzia trzymam kciuki żeby wizyta się udała. 
MagdaM33
hey
wizyta się udała. było bardzo miło. wiele dowiedzieliśmy się o sobie, o samej adopcji. mam jakiś taki luz w sobie. dom zaakceptowany, już dziś zgłosiliśmy chęć adopcji rodzeństwa. także od 19 zaczynamy kurs i pełni nadziei patrzymy w przyszłość.
je teraz idę poleżeć i pewnie dopiero jutro zajrzę także trzymajcie się ciepło
wizyta się udała. było bardzo miło. wiele dowiedzieliśmy się o sobie, o samej adopcji. mam jakiś taki luz w sobie. dom zaakceptowany, już dziś zgłosiliśmy chęć adopcji rodzeństwa. także od 19 zaczynamy kurs i pełni nadziei patrzymy w przyszłość.
je teraz idę poleżeć i pewnie dopiero jutro zajrzę także trzymajcie się ciepło
stacy
Madzia - cieszę się że wszystko w porządku i że wizyta się udała.
Ja już po KTG narazie wszystko ok :-) dostałam od Pani pełno próbek dla mamy i dziecka i butelkę avent. Bo te zapisy w sumie są prowadzone przy szpitalu w szkole rodzenia, tak czy inaczej jestem mile zaskoczona prezentem.
Ja już po KTG narazie wszystko ok :-) dostałam od Pani pełno próbek dla mamy i dziecka i butelkę avent. Bo te zapisy w sumie są prowadzone przy szpitalu w szkole rodzenia, tak czy inaczej jestem mile zaskoczona prezentem.
M26
Madzia bardzo się cieszę że wizyta taka udana i z Waszego nastawienia. Kiedy chcesz zrobić test?
Stacy fajnie prezenty, może za każdym razem coś dostaniecie
Stacy fajnie prezenty, może za każdym razem coś dostaniecie
reklama
Witam i ja
z badań czekamy mną moje amh i chlamydie. I Jeszcze FSH mam zrobić i jak będzie @ to mam się zgłosić na stymulacje. Dziewczyny stymulacja to już ivf się zaczyna i jajeczka pobiera czy stymulacja może trwać 2 cykle? Wiem głupie pytania. Tylko oby chlamydii nie było. Powtorzylam CMV IGm i dziś ok wynik.
Madziu będziecie piękna duża rodzina
Ciężaroweczki :*
Madziu będziecie piękna duża rodzina
Ciężaroweczki :*
Podziel się: