reklama
MagdaM33
Fanka BB :)
Beti ja to czuję i słyszę jak się tam w krzaczorach gramolisz i myślę o tobie ciepło
zuzik zadbać o każdy szczegół to miałam zamiar w zeszłym tygodniu, spinałam się planowałam co i jak, a wczoraj mi przeszło. mój dom jest jaki jest i nic nie będę udawała, przestawiała mebli w nosie mam. i tak wczoraj bym generalne porządki zrobiła, bo z moimi jemiołkami mam zamiar leżakować i nie będę robić nic poza wskazywaniem mężowi co jest do zrobienia
zuzik zadbać o każdy szczegół to miałam zamiar w zeszłym tygodniu, spinałam się planowałam co i jak, a wczoraj mi przeszło. mój dom jest jaki jest i nic nie będę udawała, przestawiała mebli w nosie mam. i tak wczoraj bym generalne porządki zrobiła, bo z moimi jemiołkami mam zamiar leżakować i nie będę robić nic poza wskazywaniem mężowi co jest do zrobienia
MagdaM33
No tak A myślałaś, że my o czym?
bo z Waszych postów myślałam, że wy myślicie że ja już po transferze wczoraj a dziś wizyta w domu
zuzik85
Ot to, to! Tylko na tyle Ci pozwalamyBeti ja to czuję i słyszę jak się tam w krzaczorach gramolisz i myślę o tobie ciepło
Widzisz jak Anika grzecznie leży z Ludzikiem? Na wszystko jest sposób
Jutro będziemy trzymać kciuki za wizytę, dziś za jemiołki
zuzik85
Taaaaa, i wczoraj nikt by kciuków nie zaciskał? No co Ty! My tu wszystko pod kontrolą mamy!bo z Waszych postów myślałam, że wy myślicie że ja już po transferze wczoraj a dziś wizyta w domu
kamisia871
Kredko oby z tymi biletami jakaś promocja się trafiła i obyś w przystępnej cenie kupiła
Magda ja oczywiście też trzyman kciuki jak najmocniej,żeby dzisiejszy dzień był początkiem samoch radosnych chwil !!&&&&
Magda ja oczywiście też trzyman kciuki jak najmocniej,żeby dzisiejszy dzień był początkiem samoch radosnych chwil !!&&&&
katharina203
Madziu trzymam kciuki...uda sie!!!!!
reklama
M26
Magda, Zuzik, Stacy trzymam mocno kciuki &&&
Podziel się: