reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Marzen, Cmv igg oznaczaja, ze kiedyś milas kontakt z tym wirusem i nasz przeciwciala. A igm ze niedawno miałaś styczność. Ciekawe, jak to lekarz zintwrpretuje. Czasem każą odczekać i powtórzyć badanie.

reklama
Aniko na codzień mam styczność w pracy:/ a reszta badań? Dziwne że nie ma jeszcze wyników na kile mojego M . Ja jestem zdrowa a chyba jakby było coś nie tak to razem byśmy mieli.

Jeszcze martwi mnie chlamydia ale badanie w piątek, kurczę chociaż badania mogłyby wyjść dobrze. Aniko w pracy wiedzą że L4 ciążowe?

Marzen - z tego co wiem igg dodatnie oznacza że kiedyś chorowałaś i teraz masz przeciwciała a igm ujemne oznacza że obecnie nie chorujesz.

Emi - to fajna dziewczynka już. Kp jeszcze?

Zuzik - no niestety teraz mi zostało ściskanie nóg :-) dziś zauważyłam że zaczynają mi się robić strupki z tych krostek.

zuzik zaglądam i co widzę, że Adaś nadal w brzuszku?? chyba, że w nocy coś się zmieniło;-) ;)

aniko L-4 ciążowe to brzmi dumnie:-) :)

kamisiu przytulam ciepło

Niebajko przykro mi, że Sara musi tyle przejść zanim wrócicie do domku. niech ją tam dobrze przebadają i spokojni będziecie

udanego dnia:biggrin2:

reklama
MARZEC

10 - stacy - wizyta kontrolna u gina - badanie gbs
10 - zuzik - ktg i wizyta kontrolna u gina

11 - marzen - wizyta, badanie prgesteronu i pcr
13 - anika - wizyta kontrolna - usg - podglądanie Ludzika
14 - katharina - podglądanie pęcherzyka
21 - Pyreczka - konsultacja u profesora
21 - M26 - wizyta u gina
22 - Pyreczka - histeroskopia

17 - 21.03 - zuzik85 - przywitanie z maleńkim