reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Zuzik mi mierzyli takim jakby cyrklem rozstaw bioder ale nie widziałam dokładnie bo leżałam a widok zasłanial brzuch :) u mnie słabo było ale ja i tak miałam cc bo zanikalo tętno Ali przy niewielkich skurczach

Niebajko dużo zdrówka dla Księżniczki. Mam nadzieję że szybciutko pokonacie wszelkie problemy i będziesz w końcu mogła cieszyć się mamusiowaniem. Daj znać gdy poznasz diagnozę. A Twoje zdrowie ok?

Ewik kciuki! Dasz radę :)

reklama
Dziękuję Smerfeta :*

Dzisiaj chyba odwiedzę IP, tylko emek wróci z pracy...
Pewnie panikuję, ale po nocnych skurczach co ok 40 -50 min, mam wrażenie, że mam cały czas mokro... Nawet wkładkę ściągnęłam, dokładnie się osuszyłam i po kilku minutach na całej długości mokro... Sorki za dosłowność. To raczej nie mocz, bo siku mi się nie chce... Dodatkowo dzisiaj piersi mega wielkie, nabrzmiałe i bolące...
:baffled::eek:

Zuzik powodzenia:)
U mnie wyniki w czwartek odbierzemy, amh za tydzień dopiero - nie wiedziałam że się czeka i ze tyle wszystko kosztuje . Wzięliśmy za mało gotówki więc karta chciałam zapłacić a tu okazało się że karta przeterminowana. Dobrze że M byl to został pogotowiem gotówkowym :p
W ogóle jakiś ciemnogród jest u nas, bo przepuścilam kobietę w ciąży to mnie panie starsze chciały oczami zaczarować , szkoda że nie miałam czerwonej kokardy, bo może urok na mnie rzucily :D

Nie, to chyba jakieś upławy...
Ale jestem jednym wielkim kłębkiem nerwów...
Nie mam teraz skurczy ani nic mnie nie boli...
Poczekam do wieczora.
Adaś aktywny, bryka sobie dość wyraźnie.
W tamten poniedziałek jak mi zaczął ten czop odchodzić, to myślałam, że szybciej to pójdzie. a tu nie tak hop siup... :baffled:

Zuzik wody czasami się sącza a nie chlustaja od razu. Może się zaczyna ;)
Tak tak bo zalezy czy peka pęcherz na gorze czy dole jak na gorze sie sączą a na dole to chlustają, mi odeszły dopiero na partych :) ciesze sie ze na porodówce bo tyle tego było ze szok [emoji16]
Powodzenia !!

reklama
Do góry