reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Witam się Dziewczyny.
Niebajko bardzo Wam kibicuje, żeby Wszystko było dobrze i żebyście szybko wróciły do domku
Zuzik to już tuż tuż. Trzymam kciuki.
Stacy bidulko jeszcze na koniec takie coś się przypaletalo.
Magda wielkie dni przed Wami. Trzymam kciuki
Ewik mi przed hsg wlali płyn odkażający, jakby właśnie coś się przypaletalo i do domu antybiotyk.
A u mnie okresu brak, jutro musi już być bo będzie coś nie tak. Już dwa dni mega podbrzusze boli a tu nic. Test oczywiście zrobiłam,ale na cud nie liczyłam. Nie chcę żeby transfer wypadł mi na święta.

Pozdrawiam Was wszystkie. I trzymam mocno kciuki.

Niebajko wierze ze wszystko dobrze sue skonczy:-* mala jest waleczna a Ty nie odpuscisz!!!

Madzia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Niebajko kochana moja do dzis rece jak lody - probowalam niedrapki na noc ale zdejmuje - w szpitalu mówili ze taki maluch ma jeszcze do konca perfekcyjne krążenie wiec stopy i dłonie długo beda zimne a u mojej corki coz, taka jej uroda :) ja wiecznie stopy jak sopelki

Stacy, kurcze...mam nadzieję, że szybko uporasz się z tym cholerstwem! wierzę, że na MAluszka to nie wpłynie i wszystko bedzie dobrze!:)

Zuzik, gdzie jestes? :)

M26, no niech się ta @ nie wygłupia! wszytsko ma isc zgodnie z planem!

Kamisiu, gdzie się podziewasz? :*

marzen, masz już podglad wyników?

Niebajko, Saro, moje waleczne dziewczyny :**

pozdrawiam Was wszytskie!!

A gdzie tam,na necie pisze ze odczekac ze dwa tygodnie.
Zresztą było już czysto,a teraz zaczełam plamić :O
Nie wiem o co kaman :(

reklama
Najgorsze jest to że okropnie boję się o małą. Liczę dni i mam nadzieję że wyjdzie z tego bez żadnych problemów.

Niebajko - co mówią lekarze? Nie martw się kochana. :-)

Kamisia - gdzie jesteś?

Emi - a jak mała Emma? Pewnie już fajna dziewczynka się zrobiła :-)

Zuzik - czyżby???? :-) :-) :-) :-)

Do góry