reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Kochane Kobietki, dziś Nasze swieto!
Z tej okazji zycze nam aby nasi mezczyzni nas docenili i zadbali w tym dniu o nas szczegolnie! (Rozpieszczanie wchodzi w gre:D) a oprocz tego, pomyslnosci, pogody ducha, samych promyczkow slonca nad glowami i tego jedynego malego, zdrowego cudu:)
Sobie powrotu do domu. Z Malutka.

Przepraszam ale nie mam zbytnio czasu pisac. W kazdym razie udaje mi sie czytac i jestem na biezaco. Magdo chetnie pomogkabyn Ci przy kwiatkach i sadzonkach:)

Marzen!!!&&&& czekam na info:)

Smwrfetko z kazdym dniem bedzie postep:) wszyacy musicie sie teraz nauczyc inaczej funkcjonowac i pilegac na sobie. Niebawem bedxie normaknie;)

U nas serduszko,:/ dzisiaj rano bedzie rtg :( za to moje serce niedługo peknie.. wczoraj Sara skonczyla tydzien, a my dalej tutaj...
Smerfeta sinienie raczek i nozek rozpoczelo poszukiwania nieprawidłowości. D o tego potas. Wczoraj bylo ekg, usg serduszka, dzisiaj powtorka badan z krwi, bilirubina, rtg serca,pobranie moczu. ! Zasypianie ýna siedzaco. Bede 8pozniej.

Niebajko nie martw się proszę. Miś tez był 2 tygodnie w szpitalu, później 2 miesiące kontrolnie jeździliśmy po lekarzach. Skończyło się na strachu. Miś zdrowy jak rydz.
Pytaj tylko lekarzy o serduszko, bo ono najważniejsze. Biliribina to pikuś. Przesyłam dużo zdrówka dla Sary.

Ewik &&& oby drożne :)

Marzen powodzenia :*

Kobietki życzę Wam najpiękniejszego, wymarzonego prezentu :*
Niebajko u małych dzieci często są problemy z sercem, później ze tak powiem wyrastają z tego.
Ewik powodzenia&&&
Ja już wyszykowana tylko czekam na M bo lenia dziś złapał.

Niebajko ♡ wierzę, ze z serduszkiem wszystko będzie dobrze i niebawem będziecie w domu :* tak, jak dziewczyny piszą, wiele maluchów ma jakieś problemy na początku, a potem wszystko okazuje się być w porządku. U Was też tak będzie :*

Marzeń, dobrych wyników - takie właśnie beda:)

Ewik, pomyślności!

Magda, to jutro :)

Wszystkiego najlepszego z okazji dzisiejszego święta :)

Niebajko kazde dziecko ma swoje tempo wiec serduszko moze potrzebuje pare dni wiecej i wszystko jest ok !
Ty masz solarium a nas do domu wysłali i kazali stawiać przy oknie na słońce- był jeden problem - u mnie dwa meisiace cień jest hahahah

Niebajko zycze Wam duzo zdrowka i tak jak dziewczyny pisza mam nadzieje i zycze Ci tego zeby to bylo chwilowe!!!

No i kochane zycze nam wszystkim cudownego Dnia Kobiet:-)

Marzen i ewik &&&&&

Niebajko, Sara to silna dziewczynka (po mamusi) i da sobie radę. Mocno w to wierzę. Wiem, że się martwisz, bo każda mama martwiłaby się o swoją kruszynkę. Ale bądź silna. Na pewno pokonacie wszystkie przeszkody i już niedługo wyjdziecie do domu &&&&&&& <3

Z racji dzisiejszego święta zarządzam dzień odpoczynku i pachnienia. A wszystkim życzę dużo siły w dążeniu do upragnionego celu ;)

Za wizytujące kciuki &&&&

Dla reszty buziaki ;****

reklama
MARZEC

08 - marzen - badania do ivf
08 - Ewik - hsg

10 - stacy - wizyta kontrolna u gina - badanie gbs
10 - zuzik - ktg i wizyta kontrolna u gina
12 - marzen - wizyta, badanie prgesteronu i pcr
13 - anika - wizyta kontrolna - usg - podglądanie Ludzika
14 - katharina - podglądanie pęcherzyka
21 - Pyreczka - konsultacja u profesora