reklama
niebajka
Fanka BB :)
Kochane Kobietki, dziś Nasze swieto!
Z tej okazji zycze nam aby nasi mezczyzni nas docenili i zadbali w tym dniu o nas szczegolnie! (Rozpieszczanie wchodzi w gre) a oprocz tego, pomyslnosci, pogody ducha, samych promyczkow slonca nad glowami i tego jedynego malego, zdrowego cudu
Sobie powrotu do domu. Z Malutka.
Przepraszam ale nie mam zbytnio czasu pisac. W kazdym razie udaje mi sie czytac i jestem na biezaco. Magdo chetnie pomogkabyn Ci przy kwiatkach i sadzonkach
Marzen!!!&&&& czekam na info
Smwrfetko z kazdym dniem bedzie postep wszyacy musicie sie teraz nauczyc inaczej funkcjonowac i pilegac na sobie. Niebawem bedxie normaknie
U nas serduszko,:/ dzisiaj rano bedzie rtg za to moje serce niedługo peknie.. wczoraj Sara skonczyla tydzien, a my dalej tutaj...
Smerfeta sinienie raczek i nozek rozpoczelo poszukiwania nieprawidłowości. D o tego potas. Wczoraj bylo ekg, usg serduszka, dzisiaj powtorka badan z krwi, bilirubina, rtg serca,pobranie moczu. ! Zasypianie ýna siedzaco. Bede 8pozniej.
Z tej okazji zycze nam aby nasi mezczyzni nas docenili i zadbali w tym dniu o nas szczegolnie! (Rozpieszczanie wchodzi w gre) a oprocz tego, pomyslnosci, pogody ducha, samych promyczkow slonca nad glowami i tego jedynego malego, zdrowego cudu
Sobie powrotu do domu. Z Malutka.
Przepraszam ale nie mam zbytnio czasu pisac. W kazdym razie udaje mi sie czytac i jestem na biezaco. Magdo chetnie pomogkabyn Ci przy kwiatkach i sadzonkach
Marzen!!!&&&& czekam na info
Smwrfetko z kazdym dniem bedzie postep wszyacy musicie sie teraz nauczyc inaczej funkcjonowac i pilegac na sobie. Niebawem bedxie normaknie
U nas serduszko,:/ dzisiaj rano bedzie rtg za to moje serce niedługo peknie.. wczoraj Sara skonczyla tydzien, a my dalej tutaj...
Smerfeta sinienie raczek i nozek rozpoczelo poszukiwania nieprawidłowości. D o tego potas. Wczoraj bylo ekg, usg serduszka, dzisiaj powtorka badan z krwi, bilirubina, rtg serca,pobranie moczu. ! Zasypianie ýna siedzaco. Bede 8pozniej.
Pyreczka
Niebajko nie martw się proszę. Miś tez był 2 tygodnie w szpitalu, później 2 miesiące kontrolnie jeździliśmy po lekarzach. Skończyło się na strachu. Miś zdrowy jak rydz.
Pytaj tylko lekarzy o serduszko, bo ono najważniejsze. Biliribina to pikuś. Przesyłam dużo zdrówka dla Sary.
Ewik &&& oby drożne
Marzen powodzenia :*
Pytaj tylko lekarzy o serduszko, bo ono najważniejsze. Biliribina to pikuś. Przesyłam dużo zdrówka dla Sary.
Ewik &&& oby drożne
Marzen powodzenia :*
Kobietki życzę Wam najpiękniejszego, wymarzonego prezentu :*
Niebajko u małych dzieci często są problemy z sercem, później ze tak powiem wyrastają z tego.
Ewik powodzenia&&&
Ja już wyszykowana tylko czekam na M bo lenia dziś złapał.
Niebajko u małych dzieci często są problemy z sercem, później ze tak powiem wyrastają z tego.
Ewik powodzenia&&&
Ja już wyszykowana tylko czekam na M bo lenia dziś złapał.
anika11
Niebajko ♡ wierzę, ze z serduszkiem wszystko będzie dobrze i niebawem będziecie w domu :* tak, jak dziewczyny piszą, wiele maluchów ma jakieś problemy na początku, a potem wszystko okazuje się być w porządku. U Was też tak będzie :*
Marzeń, dobrych wyników - takie właśnie beda
Ewik, pomyślności!
Magda, to jutro
Wszystkiego najlepszego z okazji dzisiejszego święta
Marzeń, dobrych wyników - takie właśnie beda
Ewik, pomyślności!
Magda, to jutro
Wszystkiego najlepszego z okazji dzisiejszego święta
Niebajko kazde dziecko ma swoje tempo wiec serduszko moze potrzebuje pare dni wiecej i wszystko jest ok !
Ty masz solarium a nas do domu wysłali i kazali stawiać przy oknie na słońce- był jeden problem - u mnie dwa meisiace cień jest hahahah
Ty masz solarium a nas do domu wysłali i kazali stawiać przy oknie na słońce- był jeden problem - u mnie dwa meisiace cień jest hahahah
zuzik85
Niebajko, Sara to silna dziewczynka (po mamusi) i da sobie radę. Mocno w to wierzę. Wiem, że się martwisz, bo każda mama martwiłaby się o swoją kruszynkę. Ale bądź silna. Na pewno pokonacie wszystkie przeszkody i już niedługo wyjdziecie do domu &&&&&&& <3
Z racji dzisiejszego święta zarządzam dzień odpoczynku i pachnienia. A wszystkim życzę dużo siły w dążeniu do upragnionego celu
Za wizytujące kciuki &&&&
Dla reszty buziaki ;****
Z racji dzisiejszego święta zarządzam dzień odpoczynku i pachnienia. A wszystkim życzę dużo siły w dążeniu do upragnionego celu
Za wizytujące kciuki &&&&
Dla reszty buziaki ;****
reklama
zuzik85
MARZEC
08 - marzen - badania do ivf
08 - Ewik - hsg
10 - stacy - wizyta kontrolna u gina - badanie gbs
10 - zuzik - ktg i wizyta kontrolna u gina
12 - marzen - wizyta, badanie prgesteronu i pcr
13 - anika - wizyta kontrolna - usg - podglądanie Ludzika