reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Mi tez nie mierzyli [emoji23]to chyba jak leakrz ginekolog moze zauważy ze masz wąska miednice to ew mierz a a tak to nie mam pojecia :D
Zuzik gaz działa tak ze pomaga ci oddychać w czasie skurczu a mnie ani nie rozweselal ani nie znieczulal:D jedyne co to mega niedobrze po nim jest ale to odciąga uwage hehehe
No 38 to czasu a czasu albo i nie ?
To sa te fajne strony ciazy :) moje kolezanka miała termin na 31.01 ja na 13.03 ona urodziła 15.01 a ja 16.01 i spotkałyśmy sie na porodówce :)

reklama
Tak, tak, chodzi o wąską miednicę. Ale nie wiem jak to się później ma do porodu sn. :) Za dużo o tym wszystkim myślę...:baffled:
Ej no ka rozkminialam dosłownie wszystko [emoji16]
Ja e 38 tygodniu gotowałam barszcz o robiłam sałatkę i rybę po Grecku Jahah akurat swieta były

smerfeta no to wszystkiego dobrego na nowej drodze mamy pracującej:blink:

zuzik pamiętam jak ci w zeszłym tygodniu napisałam - lada chwila, ale chyba nie po niedzieli - a tu proszę poniedziałek:-D

stacy transfer we czwartek. jeszcze dwa dni i wracam do pracy dopiero po świętach:laugh2: żeby przedstawić zwolnienie i nie wrócić tam przez najbliższe fiu fiu miesiące :laugh2:

Niebajko a co się dzieje poza solarium??

Emenems uwielbiam cię:-D

katharina bardzo mocno && za Twojego pęcholka:-) :)

aniko, kredko :-*

Kamisiu ??

Lumia zaglądasz??

Beti tulę

Smerfeta, takie powrotu do pracy to ja rozumiem:)

Magda, wielkie porządki już zaczelas?;) podoba mi się Twoj plan z pojawieniem się w pracy po swietacj tylko, by przedstawić zwolnienie. Ja taki plan uskutecznilam z zimowymi feriami :)) zadziałało i u Ciebie tez tak będzie!:)

Wszystkim Wam dużo dobrego!

reklama
Dziewczyny Adaś to będzie niezły numer bo każe na siebie oczekiwać :).
Smerfetko Alusia pewnie babcie probuje co do spania :).
Rety a my jutro te badania :/ boję się o wyniki M bo kiedyś miał coś z zoltaczka związane .

Do góry