reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kredka z braku terminów w 16 dc zrobią. Normalnie do 15 dc niby robią. W ciąży nie jestem jeśli o to chodzi a endometrium też słabiej rośnie...

reklama
Kochane badzcie silne... musicie byc!

Beti tule mocno...

Zuzik &&&&& dajesz Adasko, dajesz!!:* bezproblemowego i szybkiego porodu! Miałam na sali pierworodke. 4 parte i po sprawie
; )

Niedziele mialam okrutna..nawet tu nie zajrzalam..:/:(
Oczywiście dalej jestesmy w szpitalu..
Kolejne problemy i badania. Żółtaczka to chwilowy pikus...
Czekam jak na szpilkach na wyniki i rozmowe z lekarzem.., a po 6 rano jeszcze dwa badania zlecono...

Tymczasem jestesmy na wakacjach... 16sto godzinnych...opalamy sie;)

Aniko ♡♡♡♡ kolejny prog bezpieczeństwa prawie za Toba:*

Polpasca przerabialam.. ktoras z dziewczyn pieknie wyjaśniła,ze to drugie wcielenie ospy. A heviran straszny badziew...

Tęsknię.

Załączniki

• 1457315149393.jpg
    1457315149393.jpg
    44 KB · Wyświetleń: 87
Niebajko a co się stało? :(

Anika dni i tygodnie szybko lecą, choć pewnie to szybko to tylko z mojej perspektywy ;) trzymaj się dzielnie :)

Zuzik budujesz napięcie ;)

Beti tule mocno!

Magda ruch u Ciebie wielki :)

A ja w pracy :) Alcia dobrze przyjęła poranek z babcią :) eh... skończył się pewien etap, wracam do życia w społeczeństwie... Ale każdej z Was życzę tego z całego serca :)

Niebajko, oby wszystkie wyniki były dobre. Jesteście w szpitalu to niech sprawdzą dwa razy niż żebyście miały za chwilę wracać. Mam nadzieję, że to jednak nic poważnego.

Madziu, dla mnie zostanie chrzestną sześć lat temu to też był zaszczyt i pewna odpowiedzialność. A teraz mówi do mnie "ciocia brzuchatka" ;)

Stacy, jak twoja wysypka? ;***

Kredko, no to teraz trzeci termin ;) Adaś wyraźnie sobie z nas żartuje. Chyba czeka do moich urodzin :p

Aniko, nawet się nie obejrzysz jak te tygodnie szybko miną. Dojdą obowiązkowe wizyty, badania, i zrobi się 9 miesiąc :)

Beti, jeżeli tylko zajdzie taka potrzeba, my tu na ciebie czekamy. Czy to z mocnym kopem, czy przytuleniem, czy radą. Pamiętaj o tym ;)

Emi chciałabym mieć taki uśmiech przy 9cm rozwarciu ha ha. U mnie nawet gaz rozweselający musi zlecic lekarz...

Ostatnia edycja:
MARZEC

08 - marzen - badania do ivf
10 - stacy - wizyta kontrolna u gina - badanie gbs
10 - zuzik - ktg i wizyta kontrolna u gina
12 - marzen - wizyta, badanie prgesteronu i pcr
13 - anika - wizyta kontrolna - usg - podglądanie Ludzika
14 - katharina - podglądanie pęcherzyka
21 - Pyreczka - konsultacja u profesora
22 - Pyreczka - histeroskopia

+/- 17 - zuzik85 - przywitanie z maleńkim

+/- 29 - stacy - przywitanie z maleńką

Ostatnia edycja:
reklama
Niebajko Sara pierwszy raz na solarium :D Niech ją dobrze naświetlają, a poziom bilirubiny szybciutko spadnie :)

Zuzik, nie chcę nic mówić, ale przy przenoszeniu ciąży seks zalecany, a nie tyle seks co sperma, wywołuje skurcze ;)

Aniko dzisiaj dopiero jestem na kompie i widzę "naocznie" Twój suwaczek. Aż mnie ten widok rozczulił :)

Katharina pfff waga to nasz najmniejszy problem :p Co się przejmujesz, będziesz dzidzię karmić piersią na umór to wszystko zgubisz, a mój przyjacóiłka nawet twierdzi, że lepiej przed ciążą trochę przytyć, żeby się skóra do przyszłego rozciagania przyzwyczaiła :D

Smerfeta cała jestem z Tobą, pamiętam jak Misia musiałam zostawić i wrócić do pracy. Stres ogromny.

Kredko, Beti, Ewik, Stacy, Zuzik, Marzen, M26, Kamisiu:*

Ostatnia edycja:
Do góry