reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Niebajko Sara pierwszy raz na solarium :D Niech ją dobrze naświetlają, a poziom bilirubiny szybciutko spadnie :)

Zuzik, nie chcę nic mówić, ale przy przenoszeniu ciąży seks zalecany, a nie tyle seks co sperma, wywołuje skurcze ;)

Aniko dzisiaj dopiero jestem na kompie i widzę "naocznie" Twój suwaczek. Aż mnie ten widok rozczulił :)

Katharina pfff waga to nasz najmniejszy problem :p Co się przejmujesz, będziesz dzidzię karmić piersią na umów to wszystko zgubisz, a mój przyjacóiłka nawet twierdzi, że lepiej przed ciążą trochę przytyć, żeby się skóra do przyszłego rozciagania przyzwyczaiła :D

Smerfeta cała jestem z Tobą, pamiętam jak Misia musiałam zostawić i wrócić do pracy. Stres ogromny.

Kredko, Beti, Ewik, Stacy, Zuzik, Marzen, M26:*
Ja jeszcze nie mam przenoszonej. "Dopiero" 38 tydzień :D

reklama
Zuzik wez prosze mnie na 14.03 wpisz na podglad pecherzyka.
Dzis bylam u ginekolog bo dostałam @. Od czwartku do poniedzialku mam zapisane 5 zastrzykow Menopur (pomijam fakt ze kosztowaly 500zl :(( i pozniej podglad czy urosl czy nie urosl...
Pyreczko masz racje...bycie mama jest wazniejsze niz wielka dupa :)...zawsze moge codziennie chodzic w leginsach :):):)

MARZEC

08 - marzen - badania do ivf
10 - stacy - wizyta kontrolna u gina - badanie gbs
10 - zuzik - ktg i wizyta kontrolna u gina
12 - marzen - wizyta, badanie prgesteronu i pcr
13 - anika - wizyta kontrolna - usg - podglądanie Ludzika
14 - katharina - podglądanie pęcherzyka
21 - Pyreczka - konsultacja u profesora
22 - Pyreczka - histeroskopia

+/- 17 - zuzik85 - przywitanie z maleńkim

+/- 29 - stacy - przywitanie z maleńką

reklama
Zuzik mi nie mierzyli, w każdym razie nie pamiętam ;)
Misiowi mierzyli na usg przezierności karku i to tyle ze wspomnień o mierzeniu :D

Do góry