reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Beti wiesz ze tu jestesmy i kiedy tylko bedziesz potrzebowac pogadac mozesz na nas liczyc:-* mam nadzieje ze jak odsapniesz to innaczej spojrzysz na wszystko!! Tule:-*

Katharina moja waga tez osiaga zenit:-( a smeci to kazda z nas wiec luuuz;-)

Madziu jestem pewna ze tak bedzie:-D

Ewik iui nawet w tym samym cyklu co hsg najlepiej zrobic:-)

Zuzik chyba rodzi:-)
To niech ciśnie [emoji23][emoji23]zazdroszcze [emoji173]️[emoji173]️
ImageUploadedByForum BabyBoom1457293476.339640.jpg

Ja sie całkiem dobrze bawiłam na porodówce - to ja i 9 cm rozwarcia [emoji23]

Tak myslalm ze wroci dzis [emoji16][emoji16][emoji16]

ZUZIK [emoji123][emoji123][emoji123][emoji123][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1457293476.339640.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1457293476.339640.jpg
    182,9 KB · Wyświetleń: 266
Emi - widzę że ty miałaś niezły ubaw :-D:eek::laugh2:

Beti - czasem trzeba odpocząć, zająć głowę czymś innym. Ale zawsze tu jesteśmy by się wspierać.

Katharina - ehh nie denerwuj się wagą, wiosna idzie szybko spadnie. :happy:

Aniko - wow to już prawie 11 tyd. Leż ile trzeba! :-) :-) :-)

Madziu - to dobrze że dobre emocje przez Ciebie przechodzą. Kiedy masz kolejny transfer?

Zuzik - coś rusza do przodu?

Kredko nie da się, badanie mam po owulce. I do kliniki prawie 200 km więc trzeba to logistycznie ogarnąć. Na in vitro jeździłam ponad 400 km w jedna stronę. A są babki co piją i palą nawet w ciąży i nie wiedzą kiedy w ciążę zachodzą. ech... W zasadzie większość tak ma? Miesiąc, dwa i brzuszek rośnie? Wyć mi się chce.

Ewik ja mam 2000km do polski;-) w dodatku rodzicow mamy na samym poludniu a klinike w gdansku;-) wiec jakby nie bylo to Cie rozumie:-)
Nie powinni Ci zrobic hsg po owu! Jestes pewna ze Ci zrobia? Dowiedz sie dokladnie zeby specjalnie nie jezdzic.

reklama
No i niestety jak ja to zawsze mowie ze malolaty sie w kiblu na dyskotece puszcza i w ciazy a my... pod gorke jak syzyf...

Do góry