reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Zuzik !! Moze sie uda ze jednak sobota !!

BETI - pomysl tak ze do roku czasu natruralne starania to ok jest czyli bez problemow ty dopiero 5 IUI wychodzi na to ze z 12 jest całkiem normlane zeby trafić na "ten" cykl ..:)

reklama
Beti ja tez jestem za zmiana lekarza! Moze inny by swiezym okiem spojrzal! Poza tym jak ja bym tylko miala mozliwosc to bym robila iui co miesiac:-) wiec odsapnij i do boju!!!!!:-*

Zuzik to moze jednak moj drugi typ sie sprawdzi:-D

Witam!
Jestem jeszcze w dwupaku. Skurcze mam,ale nie regularne, wiec to takie straszaki.

Niebajko, wyszłyście z księżniczką ze szpitala?

Spokojnej niedzieli. ;)

Beti aż mnie serce boli jak czytam Twoje posty. nie jestem zbyt mądra i nic mądrego nie napiszę, ale chciałabym żebyś wiedziała, że bardzo ciepło o Tobie myślę

zuzik powodzenia, niech Adaś szybko wyskakuje :-)

reklama
Do góry