reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Zuzik tez o tym pomyślałam
Beti moja przyjaciółka pp czyszczeniu w pierwszym cyklu starań zaszła w ciąże. Zawsze miała nieregularny okres a po zabiegu wszystko jej się wyregulowalo i działa jak w szwajcarskim zegarku.

Tylko czyszczenie to jest " mechaniczne" otwieranie szyjki macicy wiec kolejne cykle do dupy ze staraniami :( lekarze zawsze mówią ze lepiej jak sie samo oczyści,no i po takim czyszczeniu też zrosty sie robią :( :( :( mam na prawdę dość,mój już też się poddaje :(

BETI chyba zartujesz sobie jaja robisz ze ty nie masz siły albo ze sie poddajesz - błagam sie, jedna z zalet naszego wieku jest taka ze życiowe doświadczenie uczy NIE PODDAWAĆ SIE i dawac przykład i nadzieje tym co w swojej walce o parę wpatrzonych oczu w ciebie o 3 nad ranem dopiero zaczęli ! Ogarnij sie, wyżal, wyczyść i do boju!

Emi to jak by nie było masz rację,ale ja mam 40 lat w maju,warto jest na pewno co do tego nigdy nie miałam wątpliwości,ale są też jakieś granice,a ja już ją chyba przekraczam.
Nie wiem już w jakim kierunku mam iść,kolejna 5 iui??? Chyba bedę rekordzistką na tym forum,in vitro też nie musi być sukcesem :( nie wiem, nie mam już pomysłu na siebie :(

Emi to jak by nie było masz rację,ale ja mam 40 lat w maju,warto jest na pewno co do tego nigdy nie miałam wątpliwości,ale są też jakieś granice,a ja już ją chyba przekraczam.
Nie wiem już w jakim kierunku mam iść,kolejna 5 iui??? Chyba bedę rekordzistką na tym forum,in vitro też nie musi być sukcesem :( nie wiem, nie mam już pomysłu na siebie :(
Zgadza sie nie musi ale musimy wspólnymi siłami znalezc rozwiazanie typu jak nie drzwiami to oknem :)

reklama
Morzemy sprzedać auto,ale czy in vitro zadziała na 100% ??? Mój gin twierdzi że u mnie iui jak najbardziej działa tylko że chyba mam pecha,ale te wszystkie iui to już wyszedł koszt 1 in vitro,eh głowa pusta :(

Do góry