reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Beti - bardzo mi przykro. Beti jesteś kobietą która się nie poddaje, nie będziesz rekordzistka! Ja podchodziłam 6 razy. Ale u Ciebie to zupełnie inna sprawa, u Ciebie IUI działa! :-)

Dzięki dziewczyny za wsparcie :-) :-)

reklama
Gin zrobił mi już wszystkie możliwe badania i z antyfosfolipidowy wykluczył mam niby super wyniki jak na mój wiek,poprostu mam mega pecha :( :( :(

Beti a nie myślałas żeby wziąć wszystkie swoje wyniki i iść do innego lekarza? Może świeże spojrzenie dostrzegło by coś istotnego.

Pyreczko no myślałam jak najbardziej,ale wyszłam z założenia że mój gon już mnie zna,a nowy gin bedzie od nowa zlecał mega drogie badania które i tak nic nie wnoszą :( i wogóle od nowa bedzie nas poznawał,znowu czas!!!!! A mój zegar biologiczny TYKA!!!! Więc już sama nie wiem :( :( :(

Dziewczyny, ja na dzisiaj znikam. Miałam mega mocny skurcz i kilka słabszych. Zakładam że to jakieś straszaki, Ale nigdy nic nie wiadomo, bo dziś dużo gluta ze mnie wypadło.
Beti... jestem z Tobą.
Ściskam wszystkie bardzo mocno :****

Zuzik odpoczywaj póki możesz :*

Beti wiem, że jest takie ryzyko, ale cześć badań juz przeszłas . Pokażesz wyniki więc chyba drugi raz tych samym nie będzie zlecal. Może właśnie dlatego ze Twój gin tak Cię zna,coś mu umyka.

reklama
Zuzik, trzymam kciuki za szybki i bezbolesny poród! A jeśli to jeszcze nie teraz, to i tak życzę dużo dobrego :*

Beti, myślę, ze iui ma u Ciebie sens. Sporobowalabym raz jeszcze. Na konsultacje do innego lekarza też bym poszła (ja ta zrobiłam, nie zaproponował nic nowego, potwierdził tok rozumowania poprZedniego, ale zyskalam pewnosc). Nie załamuj jeszcze rąk. Wiem, ze wiele przeszlas, ale ostatniego słowa jeszcze nie powiedzialas!:*

Do góry