reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Beti kochanie Ty nasza wiesz ze wiele tu ramion na ktorych sie mozna wyplakac:-*

Niebajko to niech m trabi ze rodzisz hahaha to od razu was przepuszcza;-)

reklama
Beti, pomilcz sobie, jesli tego Ci trzeba, ale nie zamykaj sie. Czekamy tu na Ciebie! Wierzę, ze znajdziesz w sobie siłę!

Kochane, witam i ja.
Niebajko, dzisiaj wszystkie myśli z Tobą. &&&&&& za szczęśliwe spotkanie z Twoim Cudem, Skarbem, Kruszynką... To już dzisiaj...

Wiem, że dziś wszystkie kibicujemy Niebajce, ale gdybym i ja zamilkła, to przejmijcie kalendarz i trzymajcie kciuki. Rano zaczął mi odchodzić czop śluzowy. U niektórych poród zaczyna się po kilku godzinach u innych po kilku dniach. Póki co, skurczy brak, ale kto to wie co może się wydarzyć. :)

spokojnego dnia wszystkim ;)

Beti, dobrze, że jesteś... :**

Zuzik chyba wzielyscie sobie do serca oddawanie brzuchow ale na Twój jeszcze trochę poczekamy mam nadzieję :)
Ja czekam na wizytę, powiem Wam ze to był najgorszy seks w naszym życiu dziś rano bo musieliśmy :/ czuje sie jak robot :(

Niebajko tylko kilka chwil dzieli Cie od spotkania ze swoją córeczka :) a brzuszek może jak będziesz chciała to wróci. Trzymam kciuki
Beti nasza droga. Potrzebujesz czasu, ale pamiętaj jesteśmy tu Dla Ciebie.
Zuzik co za news. Trzymam mocno kciuki. A marzec już za 14 h

reklama
Marzen nie możesz tak o tym myśleć. Seks jest po to aby było przyjemnie i prowadzi do czegoś pięknego. Ja zawsze takie myśli oddalalam od siebie i skupialam się tylko na tym że się kochamy i robimy to z miłości do siebie :)

Do góry