reklama
zuzik85
Fanka BB :)
Kochane, witam i ja.
Niebajko, dzisiaj wszystkie myśli z Tobą. &&&&&& za szczęśliwe spotkanie z Twoim Cudem, Skarbem, Kruszynką... To już dzisiaj...
Wiem, że dziś wszystkie kibicujemy Niebajce, ale gdybym i ja zamilkła, to przejmijcie kalendarz i trzymajcie kciuki. Rano zaczął mi odchodzić czop śluzowy. U niektórych poród zaczyna się po kilku godzinach u innych po kilku dniach. Póki co, skurczy brak, ale kto to wie co może się wydarzyć.
spokojnego dnia wszystkim
Beti, dobrze, że jesteś... :**
Niebajko, dzisiaj wszystkie myśli z Tobą. &&&&&& za szczęśliwe spotkanie z Twoim Cudem, Skarbem, Kruszynką... To już dzisiaj...
Wiem, że dziś wszystkie kibicujemy Niebajce, ale gdybym i ja zamilkła, to przejmijcie kalendarz i trzymajcie kciuki. Rano zaczął mi odchodzić czop śluzowy. U niektórych poród zaczyna się po kilku godzinach u innych po kilku dniach. Póki co, skurczy brak, ale kto to wie co może się wydarzyć.
spokojnego dnia wszystkim
Beti, dobrze, że jesteś... :**
anika11
Piecioletnia Nataszka, chora bardzo poważnie, mówi "szukam rozwiązań, nie problemów. I to jest najwaznijesze".
Wrzucam Wam tekst. Przygotujcie chusteczki...
Link do: matkojedyna: piona, nataszko!
Wrzucam Wam tekst. Przygotujcie chusteczki...
Link do: matkojedyna: piona, nataszko!
zuzik85
Aniko, jeszcze nie To może potrwać nawet kilka dni. Będę dzwonić do gina to dowiem się co i jak
Ja jestem marcówka i kropka
Ja jestem marcówka i kropka
Zuzik chyba wzielyscie sobie do serca oddawanie brzuchow ale na Twój jeszcze trochę poczekamy mam nadzieję
Ja czekam na wizytę, powiem Wam ze to był najgorszy seks w naszym życiu dziś rano bo musieliśmy :/ czuje sie jak robot
Ja czekam na wizytę, powiem Wam ze to był najgorszy seks w naszym życiu dziś rano bo musieliśmy :/ czuje sie jak robot
M26
Niebajko tylko kilka chwil dzieli Cie od spotkania ze swoją córeczka a brzuszek może jak będziesz chciała to wróci. Trzymam kciuki
Beti nasza droga. Potrzebujesz czasu, ale pamiętaj jesteśmy tu Dla Ciebie.
Zuzik co za news. Trzymam mocno kciuki. A marzec już za 14 h
Beti nasza droga. Potrzebujesz czasu, ale pamiętaj jesteśmy tu Dla Ciebie.
Zuzik co za news. Trzymam mocno kciuki. A marzec już za 14 h
reklama
M26
Marzen nie możesz tak o tym myśleć. Seks jest po to aby było przyjemnie i prowadzi do czegoś pięknego. Ja zawsze takie myśli oddalalam od siebie i skupialam się tylko na tym że się kochamy i robimy to z miłości do siebie
Podziel się: