reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Beti kochanie Ty nasza wiesz ze wiele tu ramion na ktorych sie mozna wyplakac:-*

Niebajko to niech m trabi ze rodzisz hahaha to od razu was przepuszcza;-)

reklama
Beti, pomilcz sobie, jesli tego Ci trzeba, ale nie zamykaj sie. Czekamy tu na Ciebie! Wierzę, ze znajdziesz w sobie siłę!

Kochane, witam i ja.
Niebajko, dzisiaj wszystkie myśli z Tobą. &&&&&& za szczęśliwe spotkanie z Twoim Cudem, Skarbem, Kruszynką... To już dzisiaj...

Wiem, że dziś wszystkie kibicujemy Niebajce, ale gdybym i ja zamilkła, to przejmijcie kalendarz i trzymajcie kciuki. Rano zaczął mi odchodzić czop śluzowy. U niektórych poród zaczyna się po kilku godzinach u innych po kilku dniach. Póki co, skurczy brak, ale kto to wie co może się wydarzyć. :)

spokojnego dnia wszystkim ;)

Beti, dobrze, że jesteś... :**

Zuzik chyba wzielyscie sobie do serca oddawanie brzuchow ale na Twój jeszcze trochę poczekamy mam nadzieję :)
Ja czekam na wizytę, powiem Wam ze to był najgorszy seks w naszym życiu dziś rano bo musieliśmy :/ czuje sie jak robot :(

Niebajko tylko kilka chwil dzieli Cie od spotkania ze swoją córeczka :) a brzuszek może jak będziesz chciała to wróci. Trzymam kciuki
Beti nasza droga. Potrzebujesz czasu, ale pamiętaj jesteśmy tu Dla Ciebie.
Zuzik co za news. Trzymam mocno kciuki. A marzec już za 14 h

reklama
Marzen nie możesz tak o tym myśleć. Seks jest po to aby było przyjemnie i prowadzi do czegoś pięknego. Ja zawsze takie myśli oddalalam od siebie i skupialam się tylko na tym że się kochamy i robimy to z miłości do siebie :)

Do góry