reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Zuzik ale numer:-) jeszcze sie okaze ze przed niebajka urodzisz hahaha. A tak serio to faktycznie do marca zostalo Ci pare godzin;-)

reklama
Mam czekać na skurcze, odejście wód albo bardziej krwisty śluz, wtedy od razu IP. A jak będzie spokojnie, to jutro gin mnie przyjmie :) I tak jutro mam jechać zrobić badania...

Niebajko - myśli i modlitwa przy Tobie :)

Niebajko - kciuki dziś cały czas z Tobą!!!! ;-) ;)

Zuzik - ale dziś nam dałaś wiadomość :errr: normalnie jest zdenerwowana. Jak Ty, to pewnie za chwilę JA!!!:szok:

marzen - nie myśl o tym w ten sposób ;-)

Co do badań, stwierdziłam że nie będę się naciągać z rodzinnym lekarzem i poszłam zrobić prywatnie.

Niebajko - kciuki dziś cały czas z Tobą!!!! ;-) ;)

Zuzik - ale dziś nam dałaś wiadomość :errr: normalnie jest zdenerwowana. Jak Ty, to pewnie za chwilę JA!!!:szok:

marzen - nie myśl o tym w ten sposób ;-)

Co do badań, stwierdziłam że nie będę się naciągać z rodzinnym lekarzem i poszłam zrobić prywatnie.
Stacy, jak zobaczyłam ten śluz to wiesz....A pisałam Wam ze mały coraz bardziej napiera... W nocy miałam skurcze jak wstawałam na siusiu, ale to tak jeden na 1,5 godz...(takie co czułam). Od rana może dwa takie mocniejsze...

Niebajko!!!! &&&&&&&&&&&&&&& dzisiaj tylko Ty się liczysz ;)

reklama
Do góry