reklama
zuzik85
Fanka BB :)
Mam czekać na skurcze, odejście wód albo bardziej krwisty śluz, wtedy od razu IP. A jak będzie spokojnie, to jutro gin mnie przyjmie I tak jutro mam jechać zrobić badania...
Niebajko - myśli i modlitwa przy Tobie
Niebajko - myśli i modlitwa przy Tobie
stacy
Niebajko - kciuki dziś cały czas z Tobą!!!!
Zuzik - ale dziś nam dałaś wiadomość normalnie jest zdenerwowana. Jak Ty, to pewnie za chwilę JA!!!
marzen - nie myśl o tym w ten sposób ;-)
Co do badań, stwierdziłam że nie będę się naciągać z rodzinnym lekarzem i poszłam zrobić prywatnie.
Zuzik - ale dziś nam dałaś wiadomość normalnie jest zdenerwowana. Jak Ty, to pewnie za chwilę JA!!!
Co do badań, stwierdziłam że nie będę się naciągać z rodzinnym lekarzem i poszłam zrobić prywatnie.
Pyreczka
.
Wiem, że dziś wszystkie kibicujemy Niebajce, ale gdybym i ja zamilkła, to przejmijcie kalendarz i trzymajcie kciuki. Rano zaczął mi odchodzić czop śluzowy.
Zuzik a z krwią czy bez?
Pyreczka
Dziewczyny jesscze czekam. Nie mam tu neta! Udało mi sie wyjść na korytarz i wlazlam na szybko. Zuzik trzymaj sie tam!
Nastepna jestem ja!
Aaaa!!
Jejku Niebajko trzymam kciuki najmocniej jak potrafię :*
zuzik85
Stacy, jak zobaczyłam ten śluz to wiesz....A pisałam Wam ze mały coraz bardziej napiera... W nocy miałam skurcze jak wstawałam na siusiu, ale to tak jeden na 1,5 godz...(takie co czułam). Od rana może dwa takie mocniejsze...Niebajko - kciuki dziś cały czas z Tobą!!!!
Niebajko!!!! &&&&&&&&&&&&&&& dzisiaj tylko Ty się liczysz
reklama
stacy
Kredko - to się uśmiałam.
Podziel się: