reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
jestem Dziewczyny! faktycznie cisza tu straszna.

Beti melduj się!

Kredko super! dzieje się:D

Zuzik mozesz zmienic w kalendarzu moje przywitanie z Małą...na o jeden dzien do przodu.
(Kredko usmiecham sie do Ciebie :) ) 29.02 mam cc

Aniko w niedziele będzie najlepiej! Fluidy, pamietasz?? :*

Niebajko, decyzja zapadła? Stąd Twoje pytanie o żel na zrosty? Co przesądziło jeśli mogę zapytać?
A ja już do marcówek chciałam Cię przepisać... ;)

Lumia a co u Ciebie? jakiś niedosyt wiadomości od Ciebie czuję

aniko w niedzielę kropek pięknie zapika serduszkiem i da znać że już teraz dobrze będzie.

Lumia a co u Ciebie? jakiś niedosyt wiadomości od Ciebie czuję

:):);)

Madziu,
No dziś zawitała do mnie księżna @ , fizycznie - czuję się okropnie, ale w głębi strasznie się cieszę,że w końcu jaśnie pani się zjawiła.
Nie odzywam się bo mam mętlik w głowie i spadek ogólny formy, ale chyba spróbujemy w tym cyklu.... Mam obawy, ale serce podpowiada żeby działać, choć wiem, że nie zawsze dobrze się wychodzi, kierując się tym narządem:p
Postanowiłam, ze w poniedziałek pojadę zrobić mutację, a kariotypy, poczekam na nfz.
Tak myślałam nad tym wszystkim....jeśli chodzi o kariotypy, to nawet jak wyjdą złe, to nie mam na nie wpływu, a na mutacje tak (formy metylowe, większe dawki clexan). Poza tym tak podczytuje dziewczyny z wątku sąsiedniego i okazuje się,że wiele dziewczyn je ma, więc dla czystości sumienia muszę je zrobić.

Aniko
Już nie mogę dozekać się tych pięknych wieści z niedzielnej wizyty:)

Beti
?????

Niebajko,
No to sobie date wybrałaś:p hahahhaah

reklama
Lumio bardzo dziękuję za wyczerpującą odpowiedź. grzeczna dziewczynka :-D

Niebajko ale dlaczego 29? nie można dzień wcześniej/później?

Do góry