reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Beti ja przy ciąży jajowodowej (wiem ze to inna sytuacja) dostałam okres jak beta jeszcze była na wysokości ok 500 (beta mi nie chciała spadać, praktycznie stała w miejscu).Lekarz mówił że dostanę jeszcze raz jak spadnie do zera co jest bardzo indywidualna sprawa w jakim tempie będzie spadać, ale nie dostałam. Miesiączka później przyszła po normalnym czasie ok 27 dni.

reklama
Kredko wiem :)
Tylko co teraz ma sens,nie wiem sama,usiąść i płakać,poddać się,walczyć, co robić........??? Nie wiem :( :( :( niepowodzenia tak bardzo podcinają mi skrzydła że nie wiem co robić :( :( :(
Czy piąta iui ma szanse????
Czy cokolwiek ma jeszcze sens :)
Głowa pusta jak bęben,już rozkładam ręce.
Mój ryczy,a ja z nim z bezsilności :(

Beti tak bardzo mi przykro....

Tak jak napisałaś co dalej...?Musicie przedyskutować to z lekarzem i wspólnie coś pomyśleć,teraz masz chwile na płacz,złość,nerwy i wszystko (tylko nie papierosy),a potem trzeba znowu podnieść się,kombinować i do przodu,tule mocno :-*

Beti wiem ze ci ciezko teraz i nie wiesz co robic ale jak ochloniesz to wiem ze nadal bedziesz walczyc!!!! Ale w jaki sposob to przedyskutujesz z lekarzem no i z M. Wybierzecie najlepsze rozwiazanie...

Beti a jaka ro roznica czy iui czy in vitro skoro problem nie jest w zaplodnieniu? Musicie pogadac z lekarzem jakie badania mozecie zrobic itd.
Mam nadzieje ze lekarz dobrze Wami pokieruje:-*

Tylko co teraz ma sens,nie wiem sama,usiąść i płakać,poddać się,walczyć, co robić........??? Nie wiem :( :( :( niepowodzenia tak bardzo podcinają mi skrzydła że nie wiem co robić :( :( :(

Beti Kochana, niesprawiedliwy ten świat , cholernie!!!!!
Jeśli mogę cokolwiek doradzić, dziś usiądź, popłacz, wykrzycz co masz, a później otrzyj łzy i do boju.
Kochana ja uważam, że kolejna ciąża u Ciebie powinna być bezwględnie na żelaznym zestawie tj, clexan, encorton + acard, no i oczywiście dupek lub luteina.
Na wątku sąsiednim jest Doris, która ma 3 dzieci i teraz się starała o kolejne i biochemiczne miała + poronienie (łyżeczkowanie) dostała zestaw i się udało:) teraz jest chyba w ok 20 tyg ciąży:) I nie żebym Ci wypomnała:p, ale ma czterdziestkę na blacie:) Beti Kochana - uda Wam się !!!!!:*

Beti kochana przykro mi strasznie:(
Posluchaj Lumii. Kolejna ciaza na zelaznym zestawie!!!
Nie ufaj juz tak lekarzowi i domagaj sie tego zestawu!!! Bez zestawu na Twoim miejscu bym juz nie podchodzila.
Beti mozesz jeszcze brac formy metylowe kwasu foliowego i b6 i b12. Nie zaszkodzi a w razie czego moze pomoc.
Pytaj juz tam Lumii o te rzeczy ktore my bierzemy na watku immunologicznym. Ja tu teraz rzadko zagladam bo mam malo czasu teraz, wiec Lumia juz tam wie co Ci napisac. A z lekarzami to roznie, ja jakbym poszla do 10 to kazdy by mi co innego powiedzial, ja chyba bardziej ufam dziewczynom na watku immunologicznym, maja ogromna wiedze i sa lepsze niz nie jeden lekarz;)

reklama
Beti 5 iui ma szanse. Bierz ten zelazny zestaw!

Do góry