reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Beti Kochana... to strasznie smutne:( ale nie poddacie sie! Ja to wiem! Pozbieracie sie i ruszycie do walki. Teraz jest czas na lzy, zlosc i musicie sie wspierac, ale przyjdzie impuls i mobilizacja i podejdziecie do kolejnej proby. pieknie zaskakujesz przy iui i ja bym dalej sie trzymala tego rozwiazania!

Porady Lumii i Strawbelki oraz temat lekow immuno jak najbardziej dla Ciebie. Acardy, heparyny, encorton itd..
Tymczasem przytulam mocno, mocno!!!

Gdyby ktoras wiedziala cos na temat hyalobarrier, zelu na zrosty to prosilabym o info... albo gdzie zajrzec, w jaki watek.. w google same forumowe bzdury wyskakuja

Beti, myślę, ze po tym smutnym i trudnym dla Was czasie, przyjdzie moment na przemyślenia i konkretne działania. Zestawy leków zaproponowane przez dziewczyny są jak najbardziej wskazane i trzymalabym się ich. Iui u Ciebie działa, trzeba postawiac na "wspomagacze" po.
Jestem z Wami i mocno kibicuję! Nie powiedzieliscie jeszcze ostatniego słowa, nie!

Beti - bardzo mi przykro, nie spodziewałam się takiej wiadomości :-(

Niebajko - wiem że u mnie daleko, ale strach mi już zagląda w oczy :-) tak nagle i nie wiem czemu ale jakoś nie mogę sobie poradzić.

Niebajko, Zuzik - Dziewczyny mam pytanie, czy boli was dołem brzucha? U mnie to nie jest stały ból, zastanawiam się czy to normalne.

Beti, przede wszystkim musisz odsapnąć. Dać sobie czas, żeby ochłonąć.
Beti - bardzo mi przykro, nie spodziewałam się takiej wiadomości :-(

Niebajko - wiem że u mnie daleko, ale strach mi już zagląda w oczy :-) tak nagle i nie wiem czemu ale jakoś nie mogę sobie poradzić.

Niebajko, Zuzik - Dziewczyny mam pytanie, czy boli was dołem brzucha? U mnie to nie jest stały ból, zastanawiam się czy to normalne.

Stacy, jakiś czas temu miałam bóle w dole brzucha, mówiłam o tym u gina. Mówił, że wiązadła się poluzowują, że to wszystko przygotowania do porodu. Ale wspomnij o tym na następnej wizycie.

Spokojnej nocy ;**

Stacy boli mialam wiele rodzajow... moga byc wiezadla. A przy podnoszeniu nogi nasila sie? Taki prad jakby? Czy bardziej jak na @? brzuch twardnieje czy tylko bol?

Pedze spac:) padam na pysk! Rano skrobne:*

U mnie brzuch tylko boli, nie cały czas. Rozmawiałam z ginem i pierwsze pytanie to czy cały czas, zbadał mi szyjke ale z nią wszystko ok. Może to te więzadła? Jak siedzę bądź leżę to nic nie czuję. Głównie jak chodzę.

Stacy no to ewidentnie sie rozciągasz, tak jak mowila Zuzik i Twoj gin. Mi czasami ten bol mega w pachwine wchodzil:) nie musisz sie niepokoic:*

Skrobne później z kompa:**

LUTY

28 - anika - wizyta u gina - kontrola i podglądanie Kropka
29 - marzen - wizyta u gina - test pct

29 - Niebajka - przywitanie z maleńką ;)

MARZEC

01 - M26 -
wizyta u gina przed crio
01 - Beti - wizyta u gina
01 - Pyreczka - monitoring
01 - kredka - usg
02 - katharina - wizyta z usg
02 - Kamisia - wizyta kontrolna
04 - zuzik - wizyta kontrola u gina - morfologia i ktg
10 - anika - wizyta u gina - podglądanie Kropka
10 - stacy - wizyta kontrolna u gina - badanie gbs
21 - Pyreczka - konsultacja u profesora
22 - Pyreczka - histeroskopia

+/- 17 - zuzik85 - przywitanie z maleńkim

+/- 29 - stacy - przywitanie z maleńką

Ostatnia edycja:
reklama
Oj czuje ze ta cisza tutaj to przed burza;-) niebajko melduj sie;-)

Ja sie wlasnie umowilam na usg na wtorek zeby sprawdzil co z polipem ( a czy polip moze sam zniknac???) No i mysle ze da mi skierowanie na ta histeroskopie.

Milego dnia:-*

Do góry