reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Katharina ja tez mam ogromne koszty wszystkiego bo musze myslec o biletach noclegach albo wypozyczeniu samochodu itd... ale za lekarza place po ludzku, jak mam byc szczera to strasznie z Ciebie zdzieraja tam. A w ktorej klinice Ty jestes? Bo ja bym zmienila gdybym miala placic tyle za usg. To ile sama iui Cie kosztowala?

Lumio, widzę, że już Niebajka Ci napisała, co i jak z tymi lekami. Jak możesz kombinowac, to wez wiecej recept na ten puregon;)

Kathatina, ja też płace 250za wizyte, ale jak mialam iui, to byla odgorna cena 1250 i w tym mialam wszystko.
Cena kosmiczna te 250zł, ale mam duże poczucie bezpieczeństwa z ta lekarka i akcja-reakcja od razu. Termin jakiś zawsze znajdzie, bo i pracuje 7dni w tygodniu. Najbardziej jednak urzeka mnie tym, ze czasami nie płacę, jak np ostatnio, gdy pojawiło się to krwawienie poranne, a wizytę zorganizowała mi w 2godziny, gdzie naprawde ma napięty grafik i nowe pacjentki czekaja nawet miesiąc na pierwszą wizytę.

Magda, czyli nalot będZie na dniach! Stresuje Cię to?

Ja dziś.nie mogłam.się dobudzic! No normalnie tak.ciężkie powieki, że gdyby nie to, że miałam.zjeść śniadanie, by wziąć leki, to spalabym dalej jak zabita: D

Dobrego dnia dla każdej z Was :*

Sam zabieg inseminacji kosztuje 1500zl i w tej cenie nie ma nic!!!! W bydgoszczy to jest najtaniej. Niestety bydgoszcz to dziura i tu nie ma zadnych ciekawych klinik...jedna chyba jest ale jej nie polecaja...

LUTY

24 - zuzik
- konsultacja okulistyczna
25 - Beti - wizyta na IP - badanie bety
25 - Niebajka - usg, ktg, przepływy
28 - anika - wizyta u gina - kontrola i podglądanie Kropka
29 - marzen - wizyta u gina - test pct

+/- 28 - Niebajka - przywitanie z maleńką szybko i bezboleśnie

MARZEC

01 - M26 -
wizyta u gina przed crio
01 - Beti - wizyta u gina - serduszkowa
02 - katharina - wizyta z usg
04 - zuzik - wizyta kontrola u gina - morfologia i ktg
10 - anika - wizyta u gina - podglądanie Kropka
10 - stacy - wizyta kontrolna u gina - badanie gbs
23 - Pyreczka - histeroskopia

+/- 17 - zuzik85 - przywitanie z maleńkim

+/- 29 - stacy - przywitanie z maleńką

Katharina - 1500 za samą IUI???? Normalnie zdzierstwo! My jak mieliśmy IUI to na USG chodziłam w cenie. Nie opłaca się Wam podjechać do innego miasta?

Niebajko - no to ty malutko masz tych kg. :-) to ty w ogóle nie odczujesz ciąży :-)

Katharina masakra....my w Gdańsku za IUI 600 chyba no i wizyty przed po 100,ale były trzy czu cztery....leki to ja tylko clo miałam no i na pęknięcie zastrzyk,ale drogo nie było. Nie pomyślałabym,że w Bydgoszczy takie ceny,nie masz in victy w pobliżu?

Ja dziś bezsenna noc,głowa pełna przemyśleń i łez nocnych,masakra....
Jakoś za tydzień mam wizytę,a okazało się,że mój mąż nie będzie mógł iść ze mna....

reklama
Do góry