zuzik85
Fanka BB :)
Kamisia, kiedy masz wizytę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja pewnie jeszcze z 2-3 kg sobie dołożę... Tygodniowo ok 80 dkg tyje A zawsze ciężko mi było 50 kg złapać... heheKamisiu - przytulam Cię mocno.
Zuzik - zaraz zostawisz te kg za sobą :-) ja mam cykora przed następną wizytą, bo będzie pewnie stękał że przytyłam. W domu nawet nie wchodzę na wagę. :-)
Kamisiu ;* Wydaje mi się, że każda pomoc jest dobra. Nie każdy chce z niej korzystać, myśląc co taki psycholog może mi pomóc. A jednak warto jak ktoś popatrzy na to z boku, z dystansu. My, doświadczając bólu nie chcemy dopuszczać do siebie obcych osób, dzielić się z nimi tym co czujemy... Tulę mocno :**Zuzik 2.03. mam wizytę...a tak cholernie się boję iść sama...w brzuchu dalej ruchy czuję,nawet chyba kilka razy doświadczyłam czkawki dziecka...chyba czas rozejrzeć się nad psychologiem...