reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Katharina w Gdansku cena iui z dawca ( bo tylko o taka pytalam) to 1400zl mysle ze nornalna ok 800? A nie tylko ja moge invicte w gdansku polecic:-) a z bydgoszczy to masz rzut beretem;-) pomysl nad tym bo mam wrazenie ze brniesz w tamta lekarke tak jak ja brnelam w krakowie przez zmarnowany rok czasu..

Nie dam rady nic zmienic przed wyjazdem meza w maju. Teraz ta torbiel. A on przyjezdza 600km pociagiem zeby byc ze mna w sobote i pol niedzieli wiec narazie skazani jestesmy na Bydgoszcz :(. ..i to jeszcze bez efektów :(

Kamisiu - przytulam Cię mocno.

Zuzik - zaraz zostawisz te kg za sobą :-) ja mam cykora przed następną wizytą, bo będzie pewnie stękał że przytyłam. W domu nawet nie wchodzę na wagę. :-)

Kamisiu - przytulam Cię mocno.

Zuzik - zaraz zostawisz te kg za sobą :-) ja mam cykora przed następną wizytą, bo będzie pewnie stękał że przytyłam. W domu nawet nie wchodzę na wagę. :-)
Ja pewnie jeszcze z 2-3 kg sobie dołożę... Tygodniowo ok 80 dkg tyje :D A zawsze ciężko mi było 50 kg złapać... hehe :)

Zuzik 2.03. mam wizytę...a tak cholernie się boję iść sama...w brzuchu dalej ruchy czuję,nawet chyba kilka razy doświadczyłam czkawki dziecka...chyba czas rozejrzeć się nad psychologiem...

reklama
Zuzik 2.03. mam wizytę...a tak cholernie się boję iść sama...w brzuchu dalej ruchy czuję,nawet chyba kilka razy doświadczyłam czkawki dziecka...chyba czas rozejrzeć się nad psychologiem...
Kamisiu ;* Wydaje mi się, że każda pomoc jest dobra. Nie każdy chce z niej korzystać, myśląc co taki psycholog może mi pomóc. A jednak warto jak ktoś popatrzy na to z boku, z dystansu. My, doświadczając bólu nie chcemy dopuszczać do siebie obcych osób, dzielić się z nimi tym co czujemy... Tulę mocno :**

Do góry