reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Beti, w 23 dniu po transferze byłam na usg, był pęcherzyk razem z pęcherzykiem żółtkowym, ale nie było serca (równo 6tydzien). Tydzien pózniej było serduszko.

wiem, że masz mętlik w głowie, ale pecherzyk jest widoczny od bety 1000, a serduszko niby od 10000.
ale u mnie w w tym 23dpt miałam bete ponad 22tys, a serduszka nie było. moze zaczeło bić godzinę później ;)

w kazdym razie, to nie matematyka, nie ma co się tak tym cyframi sugerowac.

Dzięki Aniko troszkę to budujące bo mi dxisiaj niby według om wychodzi 5t5d więc kończy się 6 tydzień :( no nic zobaczymy co z tego wszystkiego wyjdzie :( Jest mi strasznie,strasznie smutno i ta bezsilność że nic nie mogę zrobić :( :( :( Ta bezsilność jest najgorsza :(
Znacie jakieś przypadki,gdzie ze słabo rosnącej bety rodzą się zdrowe dzieci? :(

Beti mi beta przyrastała super extra i co....jest jak jest. Domyślam się co dzieje się w Twojej głowie,tak niestety ta bezsilność,codziennie ją odczuwam....spróbuj się uspokoić Kochana,tak jak pisałam wcześniej,przecież do końca nie jest nic przesądzone....mocno ściskam !!!!

Magda nie zazdroszczę sytuacji....ja mam dwie dobre koleżanki w ciąży z którymi miałyśmy razem wózkami jeździć (jedna rodzi w marcu,druga w kwietniu) i odkąd wiem jak jest nie potrafie do nich jechać,a co będzie jak urodzą...tak nas życie wystawia na te pieprzone próby.

Katharino idz do lekarza sprawdzić,250 zł jedna wizyta !?

To ja place 250zl i to nie jest zadna klinika...no trudno...musze isc w czwartek bo gin mi odpisala ze mam przyjsc i za tydz w srode tez tyle...no nic...sa tu wieksze tragedie niz gadanie o pieniadzach...

reklama
Do góry