Kamisiu wszystkie Cie mocno tulimy... usg nie bedzie latwe, tymbardziej samej..
(( wizyta u psychologa to bardzo dobry pomysl. Musisz jakos sobie radzic, a on Wam podpowie, jak przez to przejść.. warto skorzystac.. warto chociaż sprobowac. Madra z Ciebie kobieta!
I moze doradzi Ci w sprawie kolejnego podejścia do pieska?
Zawsze chciałam miec hodowle psów. Gdybym aktualnie ja prowadzila, najpiekniejsze
pod każdym wzgledem szczenie z miotu, przywiozlabym Ci osobiscie w prezencie! Nieustanne kciuki i posylam dobre mysli.
Betinko trzymaj nam się!! &&&&! Wierze mocno!
Aniko, troszkę sie usmiecham na to Twoje zaspanie
wiem, ze objawy dokuczają, ale tak bardzo sie ciesze na Twoja Krewetke, ze stad ten usmieszek
kanapujcie!:*
Zuzik 15kg, to nie jest jakas masakra! Ja marzylam o 14...
Ciaza ciazy nierowna, to raz. A przy pierwszym dziecku zgubisz wszystko w 5 minut
dziewczyny z +20kg dochodza do siebie w 2-3 miesiace. Te z +30 tez! Znam taka jedna; )
Stacy ano nie odczuwam.. to prawda. Dlatego tak frygalam. Odkad nie pracuje kregoslup bolal mnie doskownie pare razy.. i to po nocy, a nie calodziennym lataniu. Nogi mi puchly przez 2-3tygodnie (jak pracowalam) przestały przy wiekszej ilosci plynow i witamin. A znowu zaczely lekko puchnac dopiero teraz (maja juz prawo ), do przeżycia. Naczynek moc mi popekala. Brzuszek malutki.
Natomiast stres, czy Mala przybiera na wadze byl z wizyty na wizyte...zwłaszcza ze moja waga stała w miejscu, albo spadała. Teraz zribilo sie prawie 8kg, ale to tez moze byc ta zatrzymana woda, afi przeciez nadgonilam do 15, wiec to juz jest 1,5kg. Jakby wyciac mi brzuch, to jestem przerazliwie chuda i przezroczysta. Wystajace wszedzie kosci, nogi patyki, rece dramat. Skora przezroczysta, zyly na wierzchu. Wysuszyla mnie ta ciaza niemozliwie i wszyscy mi to mowia. Tylka zero. Cieszylam sie ze w ciąży bedzie trochę kraglejszy i odstajjacy od wygietego kregoslupa, a tu efekt odwrotny. Brzuch wessal tylek. I lęki dalsze są, ze mleka nie będzie, bo brak zapasu tłuszczu.. no i sily zeby sie podnieść po porodzie skads trzeba brac..
Ale pojeczalam..
Kalendarz się zapełnil i cieszy oko
))