reklama
Magdusia 31
Fanka BB :)
Błonka kobieto ciesz się już-idz przy soczku poandrzejkować
sylha
mama bliźniakowa
Błonka- ja naprawdę nie mogę!!!!!!2 krechy, ślepa nie jestem!!!!A jak rano będziesz testować to o której?!?!?Bo my najpóźniej o 9 wyjeżdżamy i nie wiem o której wrócimy, a to mnie chyba szlak trafi żanim się doczytam!!!!
Lindi- M poinformowany?!?!?
Lindi- M poinformowany?!?!?
Lindi77
Fanka BB :)
Błonka ale jazda SUpER!!!!!!!!!! Kochaniutka bierz kwas foliowy!!! Gratulacje. Miałaś @ podobnie jak ja bo ja dostałam 21.10.2011. a potem nic.
Mąż jeszcze nie wie, bo go nie ma w domu. Póżno wróci ale nie wiem czy mu to powiem dzis czy jutro.
Mąż jeszcze nie wie, bo go nie ma w domu. Póżno wróci ale nie wiem czy mu to powiem dzis czy jutro.
lilonka
Smerfikowa mama
Błonka - taka andrzejkowa niespodzianka :-) fiu fiu no w końcu się ruszyło - najpierw Lindi, teraz ty - a teraz to pójdzie już lawinowo :-) z górki
Lindii ależ się znęcasz nad tym swoim M. - możesz mu dziś z wosku smoczek wywróżyć - tak andrzejkowo
Lindii ależ się znęcasz nad tym swoim M. - możesz mu dziś z wosku smoczek wywróżyć - tak andrzejkowo
reklama
lilonka
Smerfikowa mama
A ja właśnie @ dostałam, więc za jakieś 12 dni kolejna iuil Brała któraś z was fostimon do stymulacji?
Podziel się: