reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Beti Ty zrob najpierw betke, jak nie wyjdzie to wtedy bedziesz nam tu plakac. Tylko zebys sie nie zdziwila jak zobaczysz piekna betke:) Tego Ci z calego serca zycze!!!
Czemu zakladasz ze sie nie udalo. Ja kiedys odstawilam taka histerie, pol dnia ryczalam, jak odebralam bete to skakalam z radosci do sufitu. Fakt potem sie nie udalo.
Objawow to nigdy na tym etapie nie ma, bardziej my na sile ich szukamy bo tak pragniemy dzieci.

reklama
Kredko ale czy jak miało by coś być to już by wyszło,ostatnio z blizniakami miałam plamienie implantacyjne dopiero w 14 dniu po iui?

M u mnie transfer robil inny lekarz. Moj byl w tym czasie na konferencji. W umowie z klinika mislam nawet wpis, ze rozni lekarze moga sie mna zajmowac. Balam sie, ze przez to sie nie uda, bo podobnie jak u Aniki (bez kulociagu co prawda) transfery problemowe, a lekarz zastepujacy mlodziutki!
Teraz chyba jednak wolą kontrolować wszystko estrofemem tak jak Anika pisze.
Kredko puszczaj totka, puszczaj:D

Beti uszy do gory! Zawsze swirujemy przed testowaniem..
"Recyma i nogami pod slowami Strawbelki sie podpisuje. Kazdej z nas sie uda! Uda sie!

reklama
Do góry