reklama
niebajka
Fanka BB :)
Beti trzymamy mocno kciuki! :*&&&
Stacy bardzo chetnie zobacze te slicznosci, ktore produkujesz
Ja po kilku tygodniach walki z producentem łóżeczka dzis lub jutro bede miala je ostatecznie zlozone. No chyba, ze znowu reklamacja, wtedy sie zalamie!
Zuzik ani ja, ani Strawbelka nigdzie sie nie wybieramy no chyba, ze ja na porodowke temat przegadany:*
Moj N ma w piątek zabieg, wiec modle sie zeby jakiegos numeru Kurdupelka nie zrobiła, bo nie wydole...
Stacy przegapiłam wynik Twojego posiewu ?!
Zuzik, jak Twoj bebolek? Moj spadł! Dziecie po ziemi bede ciagnac:| ?!
Katharina jak sytuacja? Mysleliscie cos o mrozeniu?
Stacy bardzo chetnie zobacze te slicznosci, ktore produkujesz
Ja po kilku tygodniach walki z producentem łóżeczka dzis lub jutro bede miala je ostatecznie zlozone. No chyba, ze znowu reklamacja, wtedy sie zalamie!
Zuzik ani ja, ani Strawbelka nigdzie sie nie wybieramy no chyba, ze ja na porodowke temat przegadany:*
Moj N ma w piątek zabieg, wiec modle sie zeby jakiegos numeru Kurdupelka nie zrobiła, bo nie wydole...
Stacy przegapiłam wynik Twojego posiewu ?!
Zuzik, jak Twoj bebolek? Moj spadł! Dziecie po ziemi bede ciagnac:| ?!
Katharina jak sytuacja? Mysleliscie cos o mrozeniu?
zuzik85
Niebajko, ja jeszcze wysoko z brzucholem chodzę...tzn toczę się z boku na bok. Zastanawiam się skąd mi się tyle skóry wzięło, że tak się rozciągnął heh Mały kopie i wypycha się jak szalony. Kolejny forumowy adhd'owiec.
Ja muszę doczołgać się do marca, wcześniej nogi zawiązane na supełek
Ja muszę doczołgać się do marca, wcześniej nogi zawiązane na supełek
katharina203
Niebajko...wczoraj odstawilam duphaston i jak wszystko by bylo dobrze to bym chciala podejsc do drugiej iui w lutym. Maz wyjezdza w maju ale jak bede u lekarza to sie spytam o mozliwosc mrozenia. Ale watpie bo ja nie lecze sie w jakiejs wielce klinice......
katharina203
Jak ja sie ciesze ze jestescie...tez mam chwile zalamania ale az sie boje o nich pisac bo zaraz przywracacie do pionu ale najgorszy jest zlosliwy los...czy wokol was tez wszystkie kobiety zachodza
A jeszcze gorsi...zlosliwi teście
stacy
Niebajko nie umknęło Ci. Niestety wyszła mi candida. Załamałam się bo nigdy tego dziadostwa nie miałam i akurat teraz w ciąży. :-( najlepsze w tym wszystkim jest to że ja nie miałam żadnych typowych objawów. Gdyby nie to że zrobiłam ten posiew to nawet bym nie wiedziała.
M26
Dostałam tel od innego lekarza i niestety musze ten cykl zrobić przerwy i w połowie umówić się na wizytę do swojego lekarza. Szkoda..
kredka82
Kochana tak wokol nas wszyscy zachodza.... i jak masz zalamanie to nie boj sie tu pisac!!! To wlasnie o to chodzi ze Ty pobeczysz a my przytulimy i damy kopa w tylek;-) tak to tu dziala:-) ja tu co chwile becze ale dzieki kopniakom sie trzymam:-*Jak ja sie ciesze ze jestescie...tez mam chwile zalamania ale az sie boje o nich pisac bo zaraz przywracacie do pionu ale najgorszy jest zlosliwy los...czy wokol was tez wszystkie kobiety zachodza
reklama
Podziel się: