reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Beti trzymamy mocno kciuki! :*&&&

Stacy bardzo chetnie zobacze te slicznosci, ktore produkujesz:)

Ja po kilku tygodniach walki z producentem łóżeczka dzis lub jutro bede miala je ostatecznie zlozone. No chyba, ze znowu reklamacja, wtedy sie zalamie!

Zuzik ani ja, ani Strawbelka nigdzie sie nie wybieramy:) no chyba, ze ja na porodowke:p temat przegadany;):*
Moj N ma w piątek zabieg, wiec modle sie zeby jakiegos numeru Kurdupelka nie zrobiła, bo nie wydole...

Stacy przegapiłam wynik Twojego posiewu ?!

Zuzik, jak Twoj bebolek? Moj spadł! Dziecie po ziemi bede ciagnac:| ?!

Katharina jak sytuacja? Mysleliscie cos o mrozeniu?

Niebajko, ja jeszcze wysoko z brzucholem chodzę...tzn toczę się z boku na bok. Zastanawiam się skąd mi się tyle skóry wzięło, że tak się rozciągnął heh ;) Mały kopie i wypycha się jak szalony. Kolejny forumowy adhd'owiec.
Ja muszę doczołgać się do marca, wcześniej nogi zawiązane na supełek ;)

Niebajko...wczoraj odstawilam duphaston i jak wszystko by bylo dobrze to bym chciala podejsc do drugiej iui w lutym. Maz wyjezdza w maju ale jak bede u lekarza to sie spytam o mozliwosc mrozenia. Ale watpie bo ja nie lecze sie w jakiejs wielce klinice...:(...

Jak ja sie ciesze ze jestescie...tez mam chwile zalamania ale az sie boje o nich pisac bo zaraz przywracacie do pionu :):):) ale najgorszy jest zlosliwy los...czy wokol was tez wszystkie kobiety zachodza :(
A jeszcze gorsi...zlosliwi teście :)

Niebajko nie umknęło Ci. Niestety wyszła mi candida. Załamałam się bo nigdy tego dziadostwa nie miałam i akurat teraz w ciąży. :-( najlepsze w tym wszystkim jest to że ja nie miałam żadnych typowych objawów. Gdyby nie to że zrobiłam ten posiew to nawet bym nie wiedziała.

Jak ja sie ciesze ze jestescie...tez mam chwile zalamania ale az sie boje o nich pisac bo zaraz przywracacie do pionu :):):) ale najgorszy jest zlosliwy los...czy wokol was tez wszystkie kobiety zachodza :(
A jeszcze gorsi...zlosliwi teście :)
Kochana tak wokol nas wszyscy zachodza.... i jak masz zalamanie to nie boj sie tu pisac!!! To wlasnie o to chodzi ze Ty pobeczysz a my przytulimy i damy kopa w tylek;-) tak to tu dziala:-) ja tu co chwile becze ale dzieki kopniakom sie trzymam:-*

reklama
Do góry