reklama
Pyreczka
Fanka BB :)
Beti!!! Natychmiast przestań!
Dolinować się będziesz jak będziesz miała czarno na białym, że się nie udało, a nie teraz. Mina Ci zrzednie jutro i będzie Ci wstyd, że nie wierzyłaś w swojego kropka. A on to wszystko słyszy, więc wiesz
Dolinować się będziesz jak będziesz miała czarno na białym, że się nie udało, a nie teraz. Mina Ci zrzednie jutro i będzie Ci wstyd, że nie wierzyłaś w swojego kropka. A on to wszystko słyszy, więc wiesz
kredka82
Beti Ty w czarnej dupie??? A to niby czemu??? Panikujesz a nic jeszcze nie wiesz!! Idz dzis na ta bete bo jak sie udalo to na 100% bedzie juz wiadomo!! Poza tym Tobie juz sie iui udala wiec dlaczeho mialaby sie znowu nie udac?? Jak Cie to pocieszy to popatrz na moja sytuacje ( i nietylko;-) bo jest nas tu troche tych beznadziejnych przypadkow) a co ja mam powiedziec?? Ty masz amh super, jestes na miejscu, jajowody droznw, m dobre nasienie... ja nie mam zadnej z tych rzeczy:-(
G
Gość
Gość
Beti w koncu sie uda!!! Zobaczysz. Nie jecz, bo ja tez zaraz zaczne jeczec. Trzeba walczyc. Kazdej z nas w koncu sie udaDzieki M26, wiem ze i tak podzielę Twój los,tylko że ja nie mam nic ani mrozaków,ani opcji na rządowe in vitro,a tym bardziej komercyjnie bo nas nie stać (12 tys) więc nie wiem co robić
Rycze jak widze mojego jak bardzo chce.miec dzieci,a ja nie potrafie mu ich dać nie wiem co robić,jestem w czarnej dupie!
Kciuki za betke trzymam!!!
G
gość_forum
Gość
Kredko......no masz rację,użalam się nad soba jak bym była pępkiem świata,a wiekszość z dziewczyn ma gorzej bo nie ma wcale dzieci,przepraszam was za moja beznadziejność eh
M26
Aniko wydaje mi się ze na naturalnym bo nigdy nie miałam problemu z owulacja, ale którzy to wie co lekarz wymyśli.
kredka82
Beti nie przepraszaj za beznadziejnosc bo tak nie jest!!!!
Nie jestes beznadziejna!!!
Dla kazdego w trudnej sytuacji wydaje sie ona najgorsza i beznadziejna a zawsze jest ktos kto ma gorzej i nie mozesz mas przepraszac za to co czujesz! Ja tez jestem w czarnej dupie ale wiem ze jeszcze moze byc gorzej i ze niektorym przytrafia sie wiekszy koszmar:-(
Nie jestes beznadziejna!!!
Dla kazdego w trudnej sytuacji wydaje sie ona najgorsza i beznadziejna a zawsze jest ktos kto ma gorzej i nie mozesz mas przepraszac za to co czujesz! Ja tez jestem w czarnej dupie ale wiem ze jeszcze moze byc gorzej i ze niektorym przytrafia sie wiekszy koszmar:-(
reklama
Podziel się: