reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
M26, ciekawa jestem, czy będzie chciał Ci zrobić crio na naturalnym cyklu czy na eatrofemie (musiałabym fo brać od 2dc)? Progesteeon już odstawiony?

reklama
Beti!!! Natychmiast przestań!
Dolinować się będziesz jak będziesz miała czarno na białym, że się nie udało, a nie teraz. Mina Ci zrzednie jutro i będzie Ci wstyd, że nie wierzyłaś w swojego kropka. A on to wszystko słyszy, więc wiesz ;)

Beti Ty w czarnej dupie??? A to niby czemu??? Panikujesz a nic jeszcze nie wiesz!! Idz dzis na ta bete bo jak sie udalo to na 100% bedzie juz wiadomo!! Poza tym Tobie juz sie iui udala wiec dlaczeho mialaby sie znowu nie udac?? Jak Cie to pocieszy to popatrz na moja sytuacje ( i nietylko;-) bo jest nas tu troche tych beznadziejnych przypadkow) a co ja mam powiedziec?? Ty masz amh super, jestes na miejscu, jajowody droznw, m dobre nasienie... ja nie mam zadnej z tych rzeczy:-(

Dzieki M26, wiem ze i tak podzielę Twój los,tylko że ja nie mam nic ani mrozaków,ani opcji na rządowe in vitro,a tym bardziej komercyjnie bo nas nie stać (12 tys) więc nie wiem co robić :(
Rycze jak widze mojego jak bardzo chce.miec dzieci,a ja nie potrafie mu ich dać :( nie wiem co robić,jestem w czarnej dupie! :(
Beti w koncu sie uda!!! Zobaczysz. Nie jecz, bo ja tez zaraz zaczne jeczec. Trzeba walczyc. Kazdej z nas w koncu sie uda;)
Kciuki za betke trzymam!!!

Kredko......no masz rację,użalam się nad soba jak bym była pępkiem świata,a wiekszość z dziewczyn ma gorzej bo nie ma wcale dzieci,przepraszam was za moja beznadziejność :( eh

M26, u mnie w klinice crio robią tylko na estrofemie - łatwiej im monitorować cykl. Ważne, by było.dobrze!

Beti, hormony Ci buzuja i tyle ;)

Beti nie przepraszaj za beznadziejnosc bo tak nie jest!!!!
Nie jestes beznadziejna!!!
Dla kazdego w trudnej sytuacji wydaje sie ona najgorsza i beznadziejna a zawsze jest ktos kto ma gorzej i nie mozesz mas przepraszac za to co czujesz! Ja tez jestem w czarnej dupie ale wiem ze jeszcze moze byc gorzej i ze niektorym przytrafia sie wiekszy koszmar:-(

reklama
Beti jak Cie to pocieszy to ide totolotka puscic i jak wygram to kazdej z Was zafunduje takie leczenie ktore doprodzadzi do szczescia:-) albo otworze klinike gdzie tylko my bedziemy pacjentkami:-) wiec glowa do gory haha;-)

Do góry