reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Do 8lutego jem duphaston. Potem czekam na @. Następnie stymulacja zastrzykami i jak wszystko bedzie ok to pod koniec lutego.
Dziewczyny czy te inseminacje sa w ogole skuteczne? I czy ktos pi nich zachodzi w ciaze? Tak jakieś marne widze szanse w moim przypadku...

reklama
Katrina ja zaszłam za pieresza iui i za drugą tylko pieresza biochemiczna,a druga blizniaki ale sraciłam je w 22 tyg :( więc coś działa.

Ja własnie za bardzo nie mam planu. Zrobię sobie w poniedziałek progesteron, poczekam na ta histeroskopię i... nie wiem. Mam namiar na lekarza i może się przejdę z moimi wynikami, inne spojrzenie może coś wypatrzy. Jeszcze spróbuję się na NFZ do poradni niepłodności zapisać, żeby mi na NFZ inseminację zrobili.

Trochę muszę nabrać dystansu bo czuję, że się zafiksowałam na tej ciąży.

Beti !!!!!!!!!!!!!!! cos Ty to znowu wymyslila???!!!!! To po tych paczkach tak Ci sie tak porobilo? Za duzo cukru ????:p
A tak serio to dlaczego mialoby sie nie udac???? Nie wiem co Ci do glowy przyszlo ale chyba zle spalas;-)
Tule Cie i nie fiksuj !!!!!!!:-*:-*:-*:-*:-*:-*

reklama
Strawbelka ja nie brałam,a na co to?
A mialyscie badania z immunologii.
Tylko Beti nie wiem czy akurat to u Ciebie potrzebne.
Myslalam bardziej o Pyreczce, bo chyba kilka razy sie iui nie udalo, jak dobrze czytalam.
Encorton bierze sie przy problemach immunologicznych, np jak nie mozna zajsc w ciaze, albo jak roni sie na wczesnym etapie. On jakby chroni ten zarodek i nie pozwala zeby go organizm odrzucil. Czesto tez daja go lekarze jak nie znaja przyczyny poronien albo tego zekobieta nie moze zajsc. Czesto przy in vitro i iui.
Dziewczyny ja nie znam do konca Waszych historii, wiec tak tylko glosno mysle i chcialam cos pomoc;)

Do góry