reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Niebajko, w ubiegłą środę zakończyłam zajęcia w szkole rodzenia. Dostaliśmy z emkiem piękny dyplom.
Czy nauczyli mnie rodzić? NIE ;)
Czy mniej się boję? NIE ;)
Czy jestem gotowa? NIE ;)
A czy żałuję, że chodziłam? NIE ;)
Nastawiam się na poród sn. Czy dam radę, wyjdzie w trakcie. Wszystkiego przewidzieć się nie da. Położna uczyła nas oddychania, technik relaksacyjnych, mówiła co i jak wygląda, zwiedziliśmy trakt porodowy (z czego chyba najbardziej jestem zadowolona), a teraz pozostaje czekać. U mnie nastawiają na poród aktywny, nie ma leżenia jak w amerykańskich filmach. Po porodzie przywożą dzidziusia i nie ma, że boli...karmienie, przewijanie, wizyty lekarskie, w międzyczasie posiłki i toaleta... 2,5 doby i jak wszystko ok to do domu.
Torbę mam +/- spakowaną.
Emek odświeżył pokój, łóżeczko czeka na skręcenie... Póki co, luzzz. Za tydzień mam wizytę u gina to może dowiem się co i jak, czy mały się ustawia, czy nie... No nie mam innego wyjścia jak cierpliwie czekać :)

M26, a jakie masz igły? Kup w aptece jak najciensze i jak najkrotsze. Grubsze tylko na nabierania leku. Ja poczatkowo miałam o wiele dłuższe do nakładania (2,5-3cm), a teraz nam takie około 1.5 i jest różnica. Staraj się robić zastrzyki z dala od pępka, a raczej koło miednicy. Mi to pomaglo.

Dziewczyny no z tym lekiem encorton to mnie oswiecilyscie:-) czemu ja o tym wczesniej nie wiedzialam??? Czemu mi lekarz nie przepisal??? Czemu sie dziwie skoro on nawet dupka mi nie chcial dac i nie dal.... ??? Ja w to wszystko po prostu nie wierze... coraz bardziej mam poczucie ze w tym krakowie to zmarnowalam tyle czasu.....

Beti jak ja bym tak chciala.... bo ja i na slodko i na mieso sie rzucam:-) a o wczorajszej ilosci paczkow i dzisiejszej poprawce to mysle ze moge konkurowac z ciezarnymi ba rozmiar brzucha:-)

reklama
Do góry