reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Witam się z rana,w okropnie podłym nastroju,i powiem wam co dzisiaj wymyśliła moja mądra głowa: że nie bedę robić bety,bo po co na bank się nie udało :( ja już zajoba dostaje,a najgorsze jest to że w razie czego mam brak pomysłów co dalej? :( :( :(

reklama
Beti, co to za czarnowidztwo? Co się na nie udać? Niby czemu? Bo zawsze musi być pod górkę? Bo jak się ostatnio nie udało, to teraz też nie? Że jakieś prawo serii? Bzdura! Głowa do góry! Warunki do iui były idealne, co daje spore szanse! Nie odpuszczaj.

Nie wiadomo skąd się biorą krwiaki, tzn. Ma to związek z zakrzepami. Ale to dziwne, bo js od samego początku jestem ną lekach przeciwzakrzepowych. Mam nadzieję, ze się wchłania ten krwiak. Po wczorajszym porannym krwawienia zostało tylko delikatne plamienie bez świeżej krwi.

Aniko no też tak sobie wbijałam to do głowy,ale zaraz przychodzi myśl:" że niby z jakiej paki ma się udać? Tyle dziewczyn jest w gorszej sytuacji,to im się należy a nie mi :(" no i objawów brak,chociaż cycki,albo częste sikanie nic :(

Beti, ja nie miałam żadnych objawów, żadnych. A jednak....
Pomysł tak "a w sumie to dlaczego teraz miałoby się nie udać?"...

Beti!!! Zwariowałaś, przywołuję Cię do porządku w żołnierskich słowach. Przestań się dołować, trzeba myśleć pozytywnie i przyciągać szczęście dobrymi myślami. Proponuję, żebyś właśnie teraz przed betą zaczęła się afirmować, że hcg z każdym dniem rośnie, wizualizuj to sobie i koniecznie poczytaj o samospełniających się przepowiedniach.

Buziaki ku pokrzepieniu :*

Aniko a czy to nie może być tak, że w trakcie transferu coś tam się zadziało, że ten krwiak się zrobił?
Jak na mój mały rozumek, to jeśli nie ma świeżej krwi to bardzo dobrze :D Tylko pamiętaj, żeby leżeć i też się afirmuj, że krwiak się wchłania :)

Właśnie zawsze to ja mówiłam że pozytywne myślenie,przyciąga dobrą karmę a teraz sama smęcę :( ale dziękuję dziewczyny,już troszkę lepiej,wiedząc że nie tylko ja chcę wieżyć :-*

Aniko co tzn ze warunki do insemunacji sa idealne...moglabys mi wytlumaczyc?
Beti nie mysl tak...napewno beta bedzie wysoka...tylko zrob to badanie!!!

Właśnie zawsze to ja mówiłam że pozytywne myślenie,przyciąga dobrą karmę a teraz sama smęcę :( ale dziękuję dziewczyny,już troszkę lepiej,wiedząc że nie tylko ja chcę wieżyć :-*

Beti no widzisz, wiesz a się nie stosujesz ;)
Tyle ciepłych myśli Cię otacza, że nie może się nie udać :)

reklama
Do góry